Bebek ve oyuncak ürünleri Amazon'un "Bahar Firsatlari" kampanyasindaHatice Senses Kurukiz

Bebek ve oyuncak ürünleri Amazon'un "Bahar Firsatlari" kampanyasindaHatice Senses Kurukiz

ISTANBUL (AA) - Amazon.com.tr'nin elektronikten ofis ürünlerine, modadan ev yasam ürünlerine kadar birçok farkli kategoride indirimler sundugu "Bahar Firsatlari" kampanyasi kapsaminda bebek ve oyuncak ürünleri de uygun fiyatlarla sunuluyor.

Sirket açiklamasina göre, Amazon.com.tr'nin 10 Nisan'a kadar devam edecek "Bahar Firsatlari" kampanyasi sadece moda, ev yasam ürünleri, spor, kisisel bakim gibi kategorileri degil en popüler markalarin bebek ve oyuncak ürünlerini de kapsiyor.

Amazon.com.tr, kampanya boyunca müsterilerine, aralarinda Lego, Barbie, Disney, Fisher Price, Hot Wheels, Chicco, Prima, Comfymax, Marvel, Zuppers, Babyes, Adel gibi markalarin bulundugu binlerce bebek ve oyuncak ürününde kaçirilmayacak avantajlarin yani sira günlük ve saatlik özel tekliflerle de indirimler sunmaya devam ediyor.

Bebek ürünleri ve oyuncaklarda öne çikan indirimli ürünler arasinda, Play-Doh Care’n Carry Bet Oyun Hamur Seti, My Little Pony Müzikli ve Isikli Mane Melody Oyun Seti, Lego Duplo Classic Yapim Parçasi Kutusu, Philips Bebek Ürünleri, Bebek Arabalari, Tasima Ürünleri ve Aksesuarlari, Vauva Bounce Oyuncakli Anakucagi yer aliyor.

Amazon Prime üyeleri ise "Bahar Firsatlari" döneminde de ücretsiz teslimat avantajindan faydalanabilecek. Ayda sadece 7,90 TL'ye minimum sepet tutari olmaksizin ayni gün, ertesi gün, iki günde teslimat ve randevulu teslimat seçenekleriyle ücretsiz ve hizli teslimat seçenekleri sunan Amazon Prime'a üye olmak ve üyelik ayricaliklarini 30 gün ücretsiz denemek için Amazon.com.tr/prime adresi ziyaret edilebilir.

Bahar Firsatlari kampanyasi boyunca çok sayida üründe sunulacak tüm indirimlere Amazon.com.tr/baharfirsatlari web sayfasi ve Amazon mobil uygulamasi üzerinden ulasilabiliyor.