Securitas Türkiye CFO'su Hakan Ilgar, Türkiye'nin "En Etkin 50 CFO" listesinde yer aldiMuhammet Emin Horuz

Securitas Türkiye CFO'su Hakan Ilgar, Türkiye'nin "En Etkin 50 CFO" listesinde yer aldiMuhammet Emin Horuz

ISTANBUL (AA) - Securitas Türkiye CFO'su Hakan Ilgar, Türkiye'nin "En Etkin 50 CFO" listesinde yer aldi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Data Expert is birligiyle BMI Business School tarafindan yürütülen ve sirketlerin finans fonksiyonunu en üst düzeyde temsil eden finans liderlerinin belirlendigi "En Etkin CFO" listesi açiklandi.

Sektör uzmanlari ve akademisyenlerden olusan Arastirma Danisma Kurulu tarafindan seçilen performanslari ile dikkat çeken 50 finans liderine ödülleri, Mandarin Oriental Bosphorus'ta gerçeklesen CFO Summit 2023'te verildi.

Securitas Türkiye CFO'su Ilgar, Türkiye'nin "En Etkin 50 CFO" listesinde yer aldi.

Ilgar CFO Summit 2023 kapsaminda "Halka Arzlar ve Sirket Birlesmelerinde Riskler Firsatlar" konulu panelde katilarak, Securitas’in yaptigi yerel ve uluslararasi sirket satin almalarindaki deneyimlerini paylasti.

Açiklamada paneldeki konusmasina yer verilen Ilgar, satin alam süreçlerinde stratejik planlar, yer alinan sektörde lider olma yolunda atilan adimlarin finans, vergi, hukuk ve operasyon gibi pek çok bileseni oldugunu vurguladi.

Securitas'in bu süreçlerde kendi yazilimi olan Security Management Art ( SMART ) ile entegrasyon sürecini kolaylastirdigini belirten Ilgar, gerek markaya yeni dahil olan sirketin yönetsel tüm fonksiyonlarinin gerekse devralinan müsterilerin es zamanli seffaf süreç takibini nasil sagladiklarina iliskin bilgi verdi.

Ilgar, planlanan strateji kapsaminda bir satin alma durumu yoksa sirket kurarak sistemin gelismesine nasil destek olduklarini paylasarak, buna da en güzel örnegin de Securitas Itfaiye Hizmetleri oldugunu bildirdi.