IFTE 2023, hava yollari ve havacilik egitim kurumlarini gençlerle bir araya getirecekGökhan Yildiz

IFTE 2023, hava yollari ve havacilik egitim kurumlarini gençlerle bir araya getirecekGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Istanbul Havacilik Egitim Fuari (IFTE), havacilikta kariyer hedefleyen gençleri, hava yollari ve uçus egitim kurumlari ile bir araya getirecek.

IFTE 2023'den yapilan açiklamaya göre, havacilik egitim sektörünün bulusma noktasi olacak fuar, 2-4 Haziran tarihleri arasinda Türk sivil havaciligina uzun yillar hizmet eden Istanbul Atatürk Havalimani'nda gerçeklestirilecek.

Ilki 2013 yilinda gerçeklestirilen fuara, hava yolu sirketlerinin yani sira yerli ve yabanci uçus egitim kurumlari katiliyor.

Türk Hava Yollari, Pegasus Havayollari ve Sunexpres gibi hava yolu sirketlerinin insan kaynaklari ve egitim departmanlarinin hazir bulunacagi organizasyonda, kariyer plani yapacak gençler, dogru ve güvenilir kaynaklardan bilgi alma sansina sahip olacaklar.

Erah Havacilik Okulu'nun altin, Fenix Uçus Okulu'nun gümüs ve Atlantik Uçus Okulu'nun bronz sponsorlugunda düzenlenecek olan IFTE 2023'e, Devlet Hava Meydanlari Isletmeleri, Sivil Havacilik Genel Müdürlügü basta olmak üzere Istanbul Havalimani Isletmecisi IGA, TAV Havalimanlari Holding, Sabiha Gökçen Havalimani Isletmecisi ISG, Corendon Airlines, Genel Havacilik AS ve Zafer Air de katki sunuyor.