Adana'da esini biçakla öldüren sanigin yargilanmasina devam edildiAbdulkerim S. B. Topaloglu

Adana'da esini biçakla öldüren sanigin yargilanmasina devam edildiAbdulkerim S. B. Topaloglu

ADANA (AA) - Adana'nin merkez Seyhan ilçesinde karisini biçaklayarak öldürdügü gerekçesiyle tutuklanan sanigin, "esi kasten öldürmek" suçundan agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istemiyle yargilanmasina devam edildi.

12. Agir Ceza Mahkemesi'ndeki durusmaya, 22 Eylül 2021'de esi T.D'yi (38) öldürdügü gerekçesiyle tutuklanan sanik B.D. ile tanik E.K. ve taraf avukatlari katildi.

Tanik E.K, maktul T.D. ile arkadas olduklarini belirterek, "Ben T.D. ve ailesiyle görüsürdüm. T.D'nin esi disinda baska birisiyle görüstügüne sahit olmadim. Maktulün baska bir kimseyle gönül iliskisi oldugunu görmedim. T.D. ile görüstügümüz zaman bana esinden siddet gördügünü söylerdi. Olayla ilgili bilgim bu sekildedir." ifadesini kullandi.

Sanik B.D. de tanik E.K'nin beyanlarinin gerçegi yansitmadigini öne sürerek, "Tanigin beyanlarini kabul etmiyorum. Tüm suçlamalari reddediyorum. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanigin mevcut halinin devamina karar vererek eksikliklerin giderilmesi için durusmayi erteledi.

Merkez Seyhan ilçesi Yesilevler Mahallesi'nde, 22 Eylül 2021'de evlerinde tartistigi esi T.D'yi biçaklayarak öldürdükten sonra gittigi ablasi N.K'nin evinde yakalanan B.D. hakkinda "esi kasten öldürmek" suçundan agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istemiyle dava açilmisti.