Citroen Ami bahara özel avantajlarla online satistaAbdulselam Durdak- Sifir emisyon degerine sahip tamamen elektrikli yapisiyla tüm kent merkezilerine erisim imkani yani sira sessiz bir sürüs saglan Citroen Ami, mart ayinda avantajli firsatlarla sahiplerini bekliyor

Citroen Ami bahara özel avantajlarla online satistaAbdulselam Durdak- Sifir emisyon degerine sahip tamamen elektrikli yapisiyla tüm kent merkezilerine erisim imkani yani sira sessiz bir sürüs saglan Citroen Ami, mart ayinda avantajli firsatlarla sahiplerini bekliyor

ISTANBUL (AA) - Citroen, "citroen.com.tr" üzerinden online satisini gerçeklestirdigi elektrikli mobilite çözümü Ami modeli için mart ayinda avantajli ödeme firsatlari sunuyor.

Citroen açiklamasina göre, sifir emisyon degerine sahip tamamen elektrikli yapisiyla tüm kent merkezilerine özgürce erisim imkâninin yani sira sessiz ve dingin bir sürüs saglan Citroen Ami, mart ayinda avantajli firsatlarla sahiplerini bekliyor. Citroen’in tamamen online kanallar üzerinden satisi gerçeklestirdigi yüzde 100 elektrikli mobilite çözümü Ami modeline, 100 bin TL için 24 ay vade ve yüzde 1,48 faiz orani ile 245 bin 830 TL’den baslayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Ami, kampanya dâhilinde aylik 5 bin 200 TL’lik avantajli taksit tutarlari ile "citroen.com.tr" internet sitesi üzerinden online olarak satin alinabiliyor.

-Tek sarj ile 75 kilometre sürüs imkâni

Yüzde yüz elektrikli Citroen Ami, 45 km/saate kadar hizlara ulasabilen, debriyajsiz, yumusak ve akici bir sürüsün yani sira elektromotorun ürettigi yüksek tork degeri sayesinde ilk hareket anindan itibaren yüksek çekis gücü sunan dört tekerlekli bir bisiklet olarak görülüyor. Tamamen elektrikli güç-aktarma organiyla tamamen sessiz bir sürüse imkan taniyor. Sehir içinde özgürce ulasim imkâni sunan Ami tek bir sarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüs menziline ulasabiliyor.

Bu, çogu çalisanin ise gidip-gelme gereksinimini karsiliyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya araç zeminine gizlenmis durumda ve yolcu tarafi kapi esinde bulunan kablo ile kolaylikla sarj edilebiliyor. 220 Volt standart prizde tam sarj için üç saat yeterli oluyor.

-Standart prizde 3 saatte yüzde 100 sarj

Citroen Ami’yi sarj etmek için yolcu kapisinin içinde bulunan entegre kabloyu, standart bir prize (220 V), tipki bir akilli telefon veya dizüstü bilgisayar gibi takmak yeterli oluyor. 3 saat içinde yüzde 100 sarj olabilen Citroen Ami ile özel sarj istasyonu ihtiyaci da son buluyor.

Modern bir tasarim ve imaja sahip olan Ami, özel kisisellestirme çözümleriyle kullanicisina daha özgün bir ulasim deneyimi yasatiyor. Yedi farkli versiyon halinde sunulan Ami zengin aksesuarlarla kisisellestirilebiliyor. Ami, yenilikçi "Kendin Yap" tarzinda aksesuarlarla kullanicisina aracini bizzat kisisellestirme imkâni sunuyor. Söz konusu fonksiyonel ve dekoratif kit, merkezi bir separatör ag, kapi cebi agi, paspas, ön konsolun üstünde saklama bölmesi, el çantasi kancasi, akilli telefon klipsi gibi ögeler içeriyor. Iç mekânda kullanilan renklerle jantlarda, köse panel çikartmalari veya kapi üzerindeki kapsüllerde kullanilan renkler birbirini tamamliyor.

"My Ami Gri, My Ami Mavi, My Ami Turuncu ve MY Ami Haki" olmak üzere dört ana renk mevcut.