Batman'da özel gereksinimli ögrenciler depremzedeler için hediye paketleri hazirladiIbrahim Toprak

Batman'da özel gereksinimli ögrenciler depremzedeler için hediye paketleri hazirladiIbrahim Toprak

BATMAN (AA) - Batman Özel Egitim Meslek Okulunun 72 ögrencisi, deprem bölgesinden kente gelenlere ulastirilmak üzere hediye paketleri hazirladi.

Batman Özel Egitim Meslek Okulundaki down sendromlu, otizmli ve hafif zihinsel engelli ögrenciler, Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Batman'a gelen afetzedeler için seferber oldu.

Okulun baslattigi çalisma kapsaminda ögretmen ve velilerin destegiyle toplanan oyuncak, kirtasiye malzemesi ve hijyen setleri ögrencilerce paketlendi.

Okul Müdürü Zeki Aslan, AA muhabirine, Kahramanmaras merkezli deprem felaketinin ardindan Milli Egitim Bakanliginca baslatilan yardim kampanyasina destek olmak için okulda bir çalisma baslattiklarini söyledi.

Ögretmenlerin yönlendirmesi, velilerin duyarliligiyla çocuklarin yasitlarina kirtasiye yardimi, annelerine de hijyen malzemelerini içeren 200 paket hazirladigini belirten Aslan, "Hazirladigimiz bu paketleri yurtlarda kalan depremzede kardeslerimize ulastiracagiz." dedi.

- Depremzedeler için harçliklarini bagisladilar

Ögrencilerden Merve Em de 11 ili etkileyen deprem felaketinden dolayi çok üzgün olduklari aktardi.

Yaralari sarabilmek için küçük hediye paketleri hazirladiklarini ifade eden Em depremzedelere "geçmis olsun" dileklerini iletti.

Baran ve Melih Demir kardesler de kumbaralarindaki harçliklari depremzedeler için bagisladiklarini kaydetti.