Yapi Kredi teminat mektubu basvurularinda dijital dönemAbdulkadir Günyol- Yapi Kredi tüzel müsterileri teminat mektuplarini Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi üzerinden alabiliyor

Yapi Kredi teminat mektubu basvurularinda dijital dönemAbdulkadir Günyol-  Yapi Kredi tüzel müsterileri teminat mektuplarini Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi üzerinden alabiliyor

ISTANBUL (AA) - Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan, "Teminat mektubu basvurularini Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi’ne tasiyarak tüzel müsterilerimiz için önemli bir kolayliga imza attik." açiklamasinda bulundu.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Yapi Kredi tüzel müsterileri teminat mektuplarini artik subeyi ziyaret etmeden Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi üzerinden alabiliyor.

Islak imzali talimat gerekliligini de ortadan kaldiran bu uygulama Yapi Kredi müsterilerine hiz kazandiriyor. Ayrica müsteriler, talep ettigi mektup metnini islem onaya gönderilmeden önce Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi’nden görüntüleyebiliyor. Bununla birlikte müsteriler, mektuplarin fiziki versiyonlarini da kendi subelerinden teslim alabiliyor.

Tüm bunlarin yani sira hayata geçirilen yeni gelismeler ile Yapi Kredi müsterileri, Elektronik Kamu Alimlari Platformu’na (EKAP) hitaben, kamu ihalelerine yönelik mektup taleplerini de ihale bilgilerinin ekrana girilmesi ile birlikte Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi üzerinden gönderebilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Yapi Kredi Genel Müdür Yardimcisi Cahit Erdogan, müsteri memnuniyetini esas alan dijital çözümlere öncelik verdiklerini belirterek, "Tüzel müsterilerimizin yeni teknolojilere ve çözümlere erisimi, içinde bulundugumuz dijitallesme çaginda daha önemli bir hale geldi. Tüzel müsterilerimizin ihtiyaçlari dogrultusunda sekillendirdigimiz genis ürün ve hizmet yelpazemiz, tecrübeli kadromuz ve dijital kanallarimizla sektörümüzde öncü bir konumdayiz.

Müsterilerimizin çagdas is modellerine geçebilmesi için yeni nesil ürün ve hizmetlerimizle onlari destekliyoruz. Bu kapsamda teminat mektubu basvurularini Yapi Kredi Kurumsal Internet Subesi’ne tasiyarak tüzel müsterilerimiz için önemli bir kolayliga imza attik. Önümüzdeki dönemde de finansal hizmetlerimizin yani sira, her ölçekten tüzel müsterimizin islerini dijitale tasimalarina olanak saglayacak çözümler gelistirmeye devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.