VakifBank, sezonun ilk tam kadro antrenmanini yaptiEmrah Oktay

VakifBank, sezonun ilk tam kadro antrenmanini yaptiEmrah Oktay

ISTANBUL (AA) - VakifBank Kadin Voleybol Takimi, yeni sezon öncesinde ilk tam kadro antrenmanini gerçeklestirdi.

Kulüpten yapilan açiklamaya göre sari-siyahli ekip geçen sezonu AXA Sigorta Kupa Voley ve CEV Sampiyonlar Ligi sampiyonluguyla tamamlayan sari-siyahlilar, Üsküdar'daki VakifBank Spor Sarayi'nda çalisti.

Antrenmana, çalismalarini sürdüren oyuncularin yani sira milli takimlara gittigi için izinli olan voleybolcular ile yeni transferler de katildi. Böylece yeni sezonun oyuncu ve teknik kadrosu ilk kez bir araya geldi.

Güne saglik kontrolleri ile baslayan VakifBank, daha sonra takim toplantisi gerçeklestirdi. Sezonun ilk tam kadro antrenmani, basantrenör Giovanni Guidetti yönetiminde yapildi.


- Banu Can Schürmann: "Bugün itibariyla yeni sezon basladi"

VakifBank Genel Menajeri Banu Can Schürmann, tam kadro olarak sezonu açtiklarini belirtti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Banu Can Schürmann,"Bugün itibariyla bizler için yeni sezon basladi. Yogun bir sekilde çalisarak ilk maçimiz olan Sampiyonlar Kupasi karsilasmasina hazirlanacagiz. Bugün bir araya geldik ve tanistik. Çok iyi bir atmosfer var. Umuyorum ki çok iyi bir sezon geçirecegiz." ifadelerini kullandi.

VakifBank, 2023-2024 sezonunun ilk resmi maçina AXA Sigorta Sampiyonlar Kupasi karsilasma ile çikacak. Sari-siyahlilar 11 Ekim'deki mücadelede Fenerbahçe Opet ile sezonun ilk kupasi için mücadele edecek. VakifBank, Sultanlar Ligi'ndeki ilk maçinda ise 14 Ekim'de Karayollari'ni agirlayacak.