Yeditepe Üniversitesi'ne "Iç Denetimde Farkindalik" ödülüUgur Aslanhan- TIDE tarafindan düzenlenen 13. Iç Denetim Farkindalik Ödül Töreni'nde Yeditepe Üniversitesi ile Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Baskan Yardimcisi Doç. Dr. Tuba Savli Ibis ödüle deger bulundu

ISTANBUL (AA) - Yeditepe Üniversitesi, 13. Iç Denetim Farkindalik Ödülleri'nde iki ayri ödüle layik görüldü.

Üniversiteden yapilan açiklamaya göre, Türkiye Iç Denetim Enstitüsü (TIDE) tarafindan tüm dünyada "Iç Denetimde Farkindalik Ayi" olarak kutlanan mayis etkinlikleri kapsaminda 13. Iç Denetim Farkindalik Ödül Töreni düzenlendi.

Sabanci Center Haci Ömer Sabanci Konferans Salonu'nda düzenlenen törende, mesleki farkindaligin gelisimi ve yayginlasmasina katkida bulunan kurum ve kisiler ile toplumsal alanda fark yaratanlara yönelik verilen toplam 6 kategorideki ödüller sahiplerini buldu.

Yaklasik 200 profesyonelin katildigi törende iç denetim mesleginin bilinirliligine, deger kazanmasina imkan saglayacak gönüllü faaliyetleri nedeniyle "Bireysel Farkindalik Ödülü" Yeditepe Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Baskan Yardimcisi Doç. Dr. Tuba Savli Ibis'e verilirken; "Akademik Farkindalik Ödülü"nün sahibi Yeditepe Üniversitesi oldu.

Törende Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl'e ödülü TIDE Genel Müdürü Asli Çavusoglu takdim etti.

Doç. Dr. Tuba Savli Ibis ise ödülünü TIDE Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanriverdi'nin elinden aldi.

Etkinlikte Kandilli Rasathanesi ve Deprem Arastirma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener "Deprem risklerinin en aza indirgenmesi mümkün mü?" baslikli bir konusma gerçeklestirdi.