Demir Grup Sivasspor-Fiorentina maçinin ardindan Murat Asil,Göksel Cüneyt Igde- Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano: - "Her futbolcumuz iyi oynadi. Çok güzel goller attik. Çeyrek finale çiktigimiz için memnunum"

Demir Grup Sivasspor-Fiorentina maçinin ardindan Murat Asil,Göksel Cüneyt Igde- Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano:
- "Her futbolcumuz iyi oynadi. Çok güzel goller attik. Çeyrek finale çiktigimiz için memnunum"

SIVAS (AA) - UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövans maçinda deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Fiorentina'da teknik direktör Vincenzo Italiano, iyi bir futbol oynayarak çeyrek finale kaldiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Italiano, rakibi iyi analiz ederek buraya geldiklerini belirterek, "Iyi oynadik kazandik tur atladik onun için memnunum." dedi.

Maçta geriye düsmelerine ragmen çok çabuk toparladiklarini ve maçta dengeyi sagladiklarini ifade eden Italiano, sunlari kaydetti:

"Deplasmanda oynuyorsunuz böyle zorluklar çikabilir. Sivassopr taraftari da takimini bugün iyi atesledi. Çok güzel gol attilar. Ilk yarida bizde reaksiyon vermeyi bildik. Ikinci yarida da kötü bir zeminde oynamamiza ragmen çok motive bir Fiorentina vardi sahada. Kisiligimizi ortaya koyduk ve maçi kazanmayi bildik. Rakibimizi iyi analiz ederek geldik. Fiziksel olarak da güçlü ve hazir bir takim görünümü verdigimizi düsünüyorum. Her futbolcumuz iyi oynadi. Çok güzel goller attik. Çeyrek finale çiktigimiz için memnunum."

Italyan bir gazetecinin "Fiorentinali oyuncu Allessandro Bianco'ya bir taraftarin müdahalesini nasil degerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine Italiano, "Ben bunu kinanacak bir olay olarak görüyorum. Tabi oyuncumuzda böyle bir sey beklemiyordu. Su anda burnu kizarmis durumda soyunma odasinda oturuyor. Taraftarlarin takimlarini desteklerini anliyorum ama böyle bir olayin bütün bir maçi mahvettigini düsünüyorum." ifadelerini kullandi.