Bayindir Saglik Grubu, spora destegini bu yil da sürdürüyorUgur Aslanhan- Grup, bu yil 35'incisi düzenlenecek Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarisi'nin 7'nci kez saglik sponsoru oldu

Bayindir Saglik Grubu, spora destegini bu yil da sürdürüyorUgur Aslanhan- Grup, bu yil 35'incisi düzenlenecek Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarisi'nin 7'nci kez saglik sponsoru oldu

ISTANBUL (AA) - Bayindir Saglik Grubu, 35. Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarisi'na 7'nci kez saglik sponsoru oldu.

Gruptan yapilan açiklamaya göre, Bayindir, dünyanin birçok farkli ülkesinden binlerce sporseverin katilim sagladigi, Asya ve Avrupa kitalarini kulaçlar ile birbirine baglayan 35. Samsung Bogaziçi Kitalararasi Yüzme Yarisi'nin saglik sponsorlugunu üstlendi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafindan düzenlenen, tüm dünyadan yüzücülerin heyecanla bekledigi, Asya'dan Avrupa'ya yapilan tek yüzme yarisi olan organizasyon, 20 Agustos'ta 5 kitadan 2 bin 500 yüzücünün katilimiyla gerçeklesecek. Düzenlenecek yarista atilacak her kulaç, Bayindir Saglik Grubu'nun kaliteli saglik hizmeti güvencesi altinda olacak.

Son 6 yilda sporcularin sagligina gösterdigi özen ve elde ettigi yarisma deneyimiyle öne çikan Bayindir Saglik Grubu, iki tam donanimli saglik çadiri, alaninda uzman saglik ekibi ve ambulanslariyla tüm saglik sorunlarina aninda yanit vererek yaris boyunca sporculara ve misafirlere kaliteli ve güvenilir saglik hizmeti sunacak. Grup ayrica, sporculari seçme yarislarinda da yalniz birakmayacak.

- "Büyük mutluluk duyuyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Bayindir Saglik Grubu Genel Müdürü M. Tankut Tabak, saglikli yasam ve spor bilincinin yayginlastirilmasi gerektigini belirterek, 31 yildir biriktirdikleri kalite ve etik anlayisiyla saglik standartlarini yükseltmeye devam ettiklerini bildirdi.

Tedavi edici saglik hizmetlerinin yani sira koruyucu ve önleyici hizmetlerin önemini de çok iyi bildiklerini aktaran Tabak, sporun hem mental hem de fiziksel saglik için öneminden hareketle nesillerin spor bilinciyle büyümesine katki saglamak istediklerini kaydetti.

Tabak, "Dünyanin en iyi açik su yüzme organizasyonu kabul edilen ve 35 yildir Türkiye ile Istanbul'un küresel ölçekte tanitilmasinda büyük rol oynayan bu uluslararasi organizasyonda 7'nci kez saglik sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz." ifadesini kullandi.

- "Bayindir'in saglik sponsoru olmasi bizi daha da güçlü kildi"

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Baskan Vekili ve Bogaziçi Yarisi Organizasyon Komitesi Baskani Nihat Usta da organizasyonun Türkiye'nin ve Istanbul'un tanitimina büyük katki sagladigini vurguladi.

Yarisin, dünya çapindan yüzücüleri ve ailelerini 35'inci kez bir araya getirecegini aktaran Usta, "Dünyanin dört bir yanindan yüzücüler, Istanbul Bogazi'nin zorlu parkurunda kulaç atarak kendi sinirlarini kesfedecek. Türkiye'de saglik sektörünün önde gelen kurumlarindan Bayindir Saglik Grubu'nun bir kez daha destegini sunarak saglik sponsoru olmasi bizi daha da güçlü kildi. Desteginden dolayi Bayindir Saglik Grubu'na tesekkür ediyoruz." degerlendirmesinde bulundu.