A Milli Futbol Takimi, Hirvatistan maçi hazirliklarina Bursa'da basladiCem San- Milli futbolcu Ismail Yüksek: "Umarim Bursa'nin getirdigi sansla, önümüzdeki Hirvatistan maçini da geride birakacagiz. Turnuvaya Ermenistan galibiyetiyle baslamis olmamiz çok önemli" - Altay Bayindir: "Bursa halkinin destegiyle, maçi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bu seviyedeki maçlar her zaman zor geçer"

A Milli Futbol Takimi, Hirvatistan maçi hazirliklarina Bursa'da basladiCem San- Milli futbolcu Ismail Yüksek:
"Umarim Bursa'nin getirdigi sansla, önümüzdeki Hirvatistan maçini da geride birakacagiz. Turnuvaya Ermenistan galibiyetiyle baslamis olmamiz çok önemli"
- Altay Bayindir:
"Bursa halkinin destegiyle, maçi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bu seviyedeki maçlar her zaman zor geçer"

BURSA (AA) - A Milli Futbol Takimi, 2024 Avrupa Sampiyonasi (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Hirvatistan ile 28 Mart Sali günü Bursa'da yapacagi maçin hazirliklarina basladi.

Ermenistan maçinda forma giyen oyuncular, otelde yenilenme çalismasi yapti.

Diger futbolcular teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde Bursaspor Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’ndeki antrenmanda isinmanin ardindan, dar alanda pas ve 5'e 2 top kapma çalismasi gerçeklestirdi.

Oyuncular daha sonra çift kale maçla antrenmani tamamladi.


- Ismail Yüksek: "Bursa halkinin destegiyle buradan galibiyetle ayrilmak istiyoruz"


Milli futbolcu Ismail Yüksek, antrenman öncesi saha kenarinda gazetecilere yaptigi açiklamada, geçen sene profesyonel olarak 1 dönem olmak üzere 6-7 sene amatör olarak Bursa'da top oynadigini hatirlatti.

Milli takim armasiyla Bursa'da bulundugu için çok mutlu oldugunu belirten Ismail, "Umarim Bursa'nin getirdigi sansla, önümüzdeki Hirvatistan maçini da geride birakacagiz. Turnuvaya Ermenistan galibiyetiyle baslamis olmamiz çok önemli. Ermenistan, bizim ölçümüzde bir takim degil ama turnuvaya galibiyetle baslamak degerlidir. O maçla ilgili analizleri, takim ve bireysel olarak hocalarimizla yaptik. O maçi unutup Hirvatistan maçina odaklandik. Hirvatistan da bireysel ve takim olarak degerli islere imza atti ama biz de kendimize güveniyoruz. Bursa halkinin destegiyle buradan galibiyetle ayrilmak istiyoruz." diye konustu.

Hirvatistan maçinda forma giymeyi istedigini ancak buna teknik direktör Kuntz'un karar verecegini dile getiren Ismail, "Birçok maça çiktim o atmosferde, herkes Bursa'nin nasil oldugunu çok iyi biliyor." dedi.


- "Hirvatistan'i da yenecegimizi düsünüyorum"


Kaleci Altay Bayindir da memleketi Bursa'da milli takimla maça çikacagi için heyecanli oldugunu vurguladi.

Maçin güzel geçmesini dileyen Altay, söyle konustu:

"Bursa halkinin destegiyle, maçi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Her maç çok önemlidir. Kazanmak her zaman güzeldir. Bu seviyedeki maçlar her zaman zor geçer. Kiminle oynadiginin bir önemi yoktur. Biz de bunun bilinciyle sahada elimizden geleni yapacagiz. Ilk maçta aldigimiz sonucu bu maça da yansitarak Hirvatistan'i da yenecegimizi düsünüyorum. Seyircilerimiz de tribünleri dolduracaktir. Güzel bir sonuçla stattan ayriliriz."

Altay Bayindir, bir gazetecinin Fenerbahçe ile yaptigi sözlesmeyi sormasi üzerine, "4 yillik bir sözlesme yaptik. Hep birlikte ne olup bitecegini görecegiz." ifadelerini kullandi.