Turkcell ise alim programi GNÇYTNK 2023'e basvurular basladiUgur Aslanhan- Bu yil 8'incisi düzenlenen program sayesinde gençler, Turkcell Akademi tarafindan hazirlanan gelisim rehberligi ile kariyerlerine baslangiç yaparken, tam zamanli çalisma sansi yakalayarak is hayatina ilk adimlarini Turkcell ile atacak

Turkcell ise alim programi GNÇYTNK 2023'e basvurular basladiUgur Aslanhan- Bu yil 8'incisi düzenlenen program sayesinde gençler, Turkcell Akademi tarafindan hazirlanan gelisim rehberligi ile kariyerlerine baslangiç yaparken, tam zamanli çalisma sansi yakalayarak is hayatina ilk adimlarini Turkcell ile atacak

ISTANBUL (AA) - Turkcell'in yeni mezun ise alim programi "GNÇYTNK 2023"ün basvurulari basladi.

Turkcell'den yapilan açiklamaya göre, bu yil 8'incisi düzenlenecek programda gençleri uçtan uca deneyimleyecekleri ve eglenerek basvuru asamalarini tamamlayacaklari bir süreç bekliyor.

Basvuru asamasinda adaylar; online olarak deneyimleyecekleri mobil oyun, genel yetenek degerlendirmesi, Ingilizce, grup vaka çalismalari ve panel mülakatlari gibi farkli asamalardan geçecek.

GNÇYTNK adaylari, eglenirken ögrenmelerini de amaçlayan süreçte Turkcell Akademi egitimleriyle de kisisel gelisimlerine katki saglayacak bir deneyim yasayacak.

Adaylar, Turkcell'in liderleri ile bir araya gelerek sektörü ve gelecek trendlerini tartisacak. Süreç boyunca adaylar kisisel gelisimden teknolojiye, is hayatina hazirliktan motivasyona kadar farkli alanlarda kendilerini gelistirme firsati bulacak.

Tüm asamalari tamamlayan adaylar arasindan seçilecek olan GNÇYTNK’ler Turkcell’de tam zamanli bir ise sahip olma sansini yakalayacak ve Turkcell Akademi tarafindan hazirlanan dinamik bir oryantasyon programina da dahil olma firsati elde edecek.

GNÇYTNK programina; 1995 yili ve sonrasinda dogan lisans son sinif, yüksek lisans veya doktora ögrencisi, yeni mezun veya en fazla 1 yil tecrübeli adaylar 23 Nisan'a kadar basvurabilecek.

- "GNÇYTNK programimizla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik"

Açiklamada konuya iliskin degerlendirmeleri yer alan Turkcell Insan Kaynaklarindan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Hüseyin Çakmak, binlerce gencin hayatina dokunan Turkcell'in Türkiye'nin en kapsamli ise alim programini yürüttügünü bildirdi.

Çakmak, "Bugüne kadar gençler arasinda büyük ilgiyle karsilanan GNÇYTNK programimizla; teknolojinin gelecegine yön verecek, hayallerinin pesinden kosacak genç yetenekleri Turkcell bünyesine katmayi, sundugumuz egitim ve gelisim imkanlariyla onlarin kariyer yolculuklarinda yanlarinda olmayi hedefliyoruz." ifadelerini kullandi.

Turkcell olarak GNÇYTNK programiyla sadece teknolojinin gelecegine degil, ayni zamanda Türkiye'nin gelecegi olan gençlere de yatirim yaptiklarini kaydeden Çakmak, "Gençler, çevik ve esnek çalisma prensipleriyle sürekli gelismeyi mümkün kilan bir çalisma ortaminda sinirlarini asiyor.

GNÇYTNK sadece Turkcell'e degil, Türkiye'nin genç istihdamina da önemli katki sagliyor. Geleneksellesen GNÇYTNK programimizla bugüne kadar binin üzerine genci istihdam ettik. Turkcell olarak ülkemizin gücüne ve gelecegine inaniyoruz." açiklamasinda bulundu.