THY kabin memurlarinin çantalari depremzede çocuklara bot olduGökhan Yilmaz- "Gelecege Dönüsüm" projesi ile kullanilmis 7 bin 500 çantadan dönüstürülen 10 bin çift bot, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen illerdeki 100 okulda ögrencilere dagitilacak - THY Genel Müdürü Bilal Eksi: - "Gelecege Dönüsüm Projesi vesilesiyle 30 Mart Sifir Atik Günü'ne de katki sagladigimiz için mutluyuz. Bu çerçevede tüm operasyonlarimizi sürdürülebilir çalismalar ile optimize ediyor ve dünyamizi gelecek nes

THY kabin memurlarinin çantalari depremzede çocuklara bot olduGökhan Yilmaz- "Gelecege Dönüsüm" projesi ile kullanilmis 7 bin 500 çantadan dönüstürülen 10 bin çift bot, Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen illerdeki 100 okulda ögrencilere dagitilacak
- THY Genel Müdürü Bilal Eksi:
- "Gelecege Dönüsüm Projesi vesilesiyle 30 Mart Sifir Atik Günü'ne de katki sagladigimiz için mutluyuz. Bu çerçevede tüm operasyonlarimizi sürdürülebilir çalismalar ile optimize ediyor ve dünyamizi gelecek nes

ISTANBUL (AA) - Türk Hava Yollari (THY) kabin memurlarinin kullandigi çantalardan dönüstürülen 10 bin çift çocuk botu, Kahramanmaras merkezli 6 Subat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerdeki 100 okulda dagitilacak.

THY Basin Müsavirliginden yapilan açiklamaya göre, "Gelecege Dönüsüm" projesi kapsaminda kabin memurlarinin vazgeçilmez aksesuarlarindan olan, kullanilmis veya kullanim talimat süresini doldurmus çantalardan çocuklar için botlar tasarlandi.

Proje kapsaminda toplam 7 bin 500 çanta 10 bin çift bota dönüstürüldü.

Açiklamada görüslerine yer verilen THY Genel Müdürü Bilal Eksi, sirket olarak yürüttükleri operasyonlarda geri dönüsüm odakli hareket ettikleri belirtti.

Bayrak tasiyici marka olarak dünyanin daha yesil kalmasi için yeni projeler üretmeye gayret ettiklerini aktaran Eksi, "Gerçeklestirdigimiz 'Gelecege Dönüsüm Projesi' vesilesiyle 30 Mart Sifir Atik Günü'ne de katki sagladigimiz için mutluyuz. Bu çerçevede tüm operasyonlarimizi sürdürülebilir çalismalar ile optimize ediyor ve dünyamizi gelecek nesiller için korumaya gayret ediyoruz." ifadelerini kullandi.

Kampanya kapsaminda üretilen botlarin Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen illerde bulunan 100 okulda dagitilmasi hedefleniyor.