TBMM Baskani Kurtulmus, Içisleri Bakani Yerlikaya'yi ziyaret ettiAli Kemal Akan

TBMM Baskani Kurtulmus, Içisleri Bakani Yerlikaya'yi ziyaret ettiAli Kemal Akan

ANKARA (AA) - TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Içisleri Bakani Ali Yerlikaya'yi ziyaret ederek, Ankara'daki terör saldirisi dolayisiyla geçmis olsun dileklerini iletti.

Kurtulmus, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz ile ziyaret ettigi Bakan Yerlikaya'dan, Içisleri Bakanligi Emniyet Genel Müdürlügü giris kapisi önündeki saldiri girisimine iliskin bilgi aldi.

Yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karatas için acil sifalar dileyen ve geçmis olsun dileklerini ileten Kurtulmus, saldiri girisiminin, polislerin dikkati ve kahramanca verdigi mücadeleyle önlendigini belirtti.

Terör saldirisini siddet ve nefretle kinadigini vurgulayan Kurtulmus, yillardir terörle mücadele etmis, teröre karsi her alanda basari kazanmis olan bir milletin evlatlari olarak, terörle, teröristle ve arkasindaki bütün unsurlarla mücadelenin, her hal ve sart altinda sonuna kadar devam edeceginin mesajini verdi.

Ziyarette, Cumhurbaskanligi Idari Isler Baskani Metin Kiratli, Ankara Valisi Vasip Sahin, Içisleri Bakan yardimcilari Bülent Turan, Mehmet Aktas, Mehmet Saglam, Münir Karaloglu, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyildiz, Sahil Güvenlik Komutani Tümamiral Ahmet Kendir, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç de yer aldi.