Samsung'dan Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 için tanitim kampanyasiFurkan Gençoglu

Samsung'dan Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 için tanitim kampanyasiFurkan Gençoglu

ISTANBUL (AA) - Samsung, yeni katlanabilir akilli telefon serisi olan Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 için Türkiye'de tanitim kampanyasini baslatti.

Samsung'dan yapilan açiklamaya göre, kullanicilar, tüm yetkili Samsung satis noktalarinda sunulan özel tekliflerden faydalanarak siparis verebilecek. Kampanyaya katilan kullanicilar, Galaxy Z Flip5 veya Galaxy Z Fold5 modellerini kampanya dahilindeki yetkili satis kanallarindan satin aldiklarinda iki farkli firsattan birini seçebilecekler. Degisim kampanyasi kapsaminda, eski Samsung cep telefonunu getiren kullanicilara Galaxy Z Flip5 için 4 bin 500 TL, Galaxy Z Fold5 içinse 6 bin 500 TL takas indirimi sunuluyor.

Hediye çeki kampanyasindan yararlanmak isteyen kullanicilar ise giyilebilir, tablet ya da aksesuar kategorisinden Samsung Galaxy Z Flip5 için 4 bin TL, Samsung Galaxy Z Fold5 içinse 6 bin TL hediye çeki firsatindan faydalanabilecekler.

Kullanicilar, katlanabilir akilli telefon modelleri Samsung Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’e sahip olmak için 30 Eylül’e kadar sürecek degisim veya hediye çeki kampanyalarindan faydalanabilecekler.