SOK Marketler, "Tüketici Ihtiyacini En Iyi Karsilayan Marka" seçildiFurkan Gençoglu- SOK Marketler CEO'su Ugur Demirel: - "Böylesine hassas bir dönemde çalismalarimizin karsiligini halkin seçimiyle de görmemiz, tüketici ihtiyacini en iyi karsilayan marka seçilmemiz bizim için çok kiymetli ve gurur verici"

SOK Marketler, "Tüketici Ihtiyacini En Iyi Karsilayan Marka" seçildiFurkan Gençoglu- SOK Marketler CEO'su Ugur Demirel:
- "Böylesine hassas bir dönemde çalismalarimizin karsiligini halkin seçimiyle de görmemiz, tüketici ihtiyacini en iyi karsilayan marka seçilmemiz bizim için çok kiymetli ve gurur verici"

ISTANBUL (AA) - Marketing Türkiye için Sia Insight'in metropolde yasayan tüketiciler arasinda gerçeklestirdigi Seçim ve Tüketim Aliskanliklari Arastirmasi'nda SOK Marketler, "Tüketicinin Ihtiyacini En Iyi Karsilayan Marka" seçildi.

SOK Marketler'den yapilan açiklamaya göre, yasanan büyük deprem felaketinin hemen ardindan gerçeklestirilen arastirma, hem küresel krizlerin de etkisiyle zorlasan ekonomik kosullar hem de yasanan afet sonrasi tüketici aliskanliklari ve beklentilerinin ne yönde sekillendigini göstermeyi hedefliyor.

Arastirmaya göre, tüketicilerin markalardan en fazla beklentisinin oldugu konularin basinda müsteriye uygun fiyatli ve indirimli ürün sunulmasi gelirken, bu konuyu fiyatlarin sabitlenmesi ve krizin firsata çevrilmemesi takip ediyor. SOK Marketler, arastirma sonuçlarina göre, söz konusu tüketici beklentilerini karsilayan markalarin basinda yer aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen SOK Marketler CEO’su Ugur Demirel, her daim uygun fiyat politikalari, kaliteli ve güvenilir ürün gamiyla halkin gönlünde yer edindiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Yilin her günü kaliteli ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müsterilerimizle bulusturuyor, hanelerin ve ülkemizin ekonomisine katki veriyoruz. Ocak ayinda yaptigimiz ‘1000 üründe fiyat sabitleme’ kampanyamiza da müsterilerimizin teveccühü yüksek oldu. Müsterilerimizin ihtiyacini en dogru sekilde tespit edip karsilamak için çalisiyoruz. Ülke olarak çok büyük bir felaketin üzüntüsünü yasadigimiz bugünlerde elimizden gelen destegi vermeye çalistik. Böylesine hassas bir dönemde çalismalarimizin karsiligini halkin seçimiyle de görmemiz, tüketici ihtiyacini en iyi karsilayan marka seçilmemiz bizim için çok kiymetli ve gurur verici. Bizi bu payeye layik gören halkimiza, müsterilerimize ve emegi geçen tüm çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum."