Paycell'de Mastercard'la uluslararasi para transferi basladiTolga Yanik- Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz: - "Uluslararasi para transferi sektöründe de öncü olma hedeflerimiz dogrultusunda, kullanicilarimiza Mastercard çözüm ortakligiyla yurt disina para transferinde hizli, güvenilir ve uygun fiyatli alternatif çözümler sunuyoruz"

Paycell'de Mastercard'la uluslararasi para transferi basladiTolga Yanik- Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz:
- "Uluslararasi para transferi sektöründe de öncü olma hedeflerimiz dogrultusunda, kullanicilarimiza Mastercard çözüm ortakligiyla yurt disina para transferinde hizli, güvenilir ve uygun fiyatli alternatif çözümler sunuyoruz"

ISTANBUL (AA) - Yeni nesil finans platformu Paycell ve ödeme teknolojileri alaninda dünyanin önde gelen kuruluslarindan Mastercard, yurt disi para transferi teknolojisinde güçlerini birlestirdi.

Turkcell açiklamasina göre, kullanicilar, Paycell ve Mastercard çözüm ortakligiyla hayata geçirilen karttan karta uluslararasi para transferi islemi sayesinde, Mastercard'in tüm debit, ön ödemeli ve kredi kartlarina yurt içinden ve yurt disindan hizli, güvenilir ve uygun fiyatli para transferi gerçeklestirebiliyor.

Karttan karta para transferi altyapisi sayesinde kullanicilar, uluslararasi para transfer islemlerini, daha düsük komisyonla, alternatiflere göre çok daha kisa sürede ve sadece alici kart numarasi ve alici adi bilgileriyle çok kolay bir deneyimle yapabiliyor.

7 gün 24 saat islem erisimi sayesinde alicilar da kendilerine gönderilen tutara aninda erisebiliyor. Paycell ve Mastercard, uluslararasi para transferinde islem ücreti ve bekleme süresine sagladigi çözüme ek, kullanicilara güvenli islem yapma olanagi da sagliyor.

- "Yurt disina para transferinde alternatif çözümler sunuyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz, satin alma ve ödeme yöntemlerindeki hizli degisime paralel olarak kullanicilarin, para transferinde yenilikçi, kolay ve kullanilabilir çözümler aradigini belirtti.

Paycell olarak bu ihtiyaca yönelik is birliklerini artirmaya devam ettiklerini aktaran Dolaz, su ifadeleri kullandi:

"Çesitlilik açisindan alanindaki en zengin platform olma vizyonu dogrultusunda her geçen gün gelistirdigimiz Paycell, Türkiye'nin en kapsayici dijital ödeme platformu olarak ön plana çikiyor. Uluslararasi para transferi sektöründe de öncü olma hedeflerimiz dogrultusunda, kullanicilarimiza Mastercard çözüm ortakligiyla yurt disina para transferinde hizli, güvenilir ve uygun fiyatli alternatif çözümler sunuyoruz. Bu hizmetle artik karttan karta uluslararasi para transferi islemleri daha kolay. Yüksek komisyon ücretleri ödemeden ve vakit kaybetmeden para göndermek mümkün."

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avsar Gürdal da Türkiye'de yilda yaklasik 10 milyon kisinin uluslararasi para transferi gerçeklestirdigini, var olan çözümlerin yavas, pahali ve öngörülmeyen maliyetler barindirdigini bildirdi.

Gürdal, "Biz de Mastercard olarak yenilikçi teknolojimizi ve uzmanligimizi kullanarak uluslararasi para transferi hizmetini seffaf, pratik ve uygun maliyetli hale getirdik. Moneysend ürünümüzü Paycell'e entegre ederek, Paycell müsterilerine 30 dakika içerisinde dünyanin neresinde olursa olsun karttan karta hizli transfer imkani sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de Moneysend para transferi ürünümüz ve daha birçok hayati kolaylastiran çözümümüzle, ekosisteminin tamamina öncülük etmeye devam edecegiz." degerlendirmesini yapti.