Bodrumspor-Çaykur Rizespor maçinin ardindanAli Balli- Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir: "Takimimiz çogu seyi yapabilir, ama maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularimizin sezon basindan bu yana gösterdikleri performansla gurur duyuyorum" - Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz: "Oyunda çok gelgitler oldu. Hem bizim hem de onlarin lehine. Ama bu deplasmanda kazanmak önemliydi. Insallah çikisimiza devam edecegiz"

Bodrumspor-Çaykur Rizespor maçinin ardindanAli Balli- Bodrumspor Teknik Direktörü Ismet Tasdemir:
"Takimimiz çogu seyi yapabilir, ama maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularimizin sezon basindan bu yana gösterdikleri performansla gurur duyuyorum"
- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz:
"Oyunda çok gelgitler oldu. Hem bizim hem de onlarin lehine. Ama bu deplasmanda kazanmak önemliydi. Insallah çikisimiza devam edecegiz"

MUGLA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasinda agirladigi Çaykur Rizespor'a 2-1 maglup olan Bodrumspor'un teknik direktörü Ismet Tasdemir, çok gol kaçirdiklarini söyledi.

Tasdemir, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, hiç olmadik yerden iki tane gol yediklerini, iki maçta bu sekilde kaybetmenin çok üzücü oldugunu dile getirdi.

Takimin ligde bir ara ilk 2'ye oynar gibi bir hava oldugunu bunun da beklentiyi artirdigina isaret eden Tasdemir, "Ama bir gerçegimiz var. Takimimiz çogu seyi yapabilir, ama maalesef böyle maçta kaybedebilir. Oyuncularimizin sezon basindan bu yana gösterdikleri performansla gurur duyuyorum. Duyamaya da devam edecegim. Elimizden gelen mücadeleyi yaptik ama maalesef bugün de olmadi. Yine uzatmadan gelen bir golle maglup olduk. Yapacak bir seyimiz yok üzgünüz. Toparlamaya çalisacagiz." diye konustu.

Tasdemir, gazetecilerin maç sonunda taraftarin "Ismet istifa" sözlerine yönelik sorusu üzerine, "Taraftarlarimizin böyle sitemi olmasini normal karsiliyorum. Ters bir seyde söyleyemiyorum. Ama bence hak ettigimiz bir söylem degildi. Ama taraftar her zaman haklidir." ifadesini kullandi.


- Bülent Korkmaz: "Insallah çikisimiza devam edecegiz"


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da son dakikada gelen gollerle galibiyet elde ettikleri için mutlu olduklarini belirtti.

"Maglup durumdayken Bodrumspor gibi bir takima geriden gelip kendi evinde kazanmak önemliydi." diyen Korkmaz, "Oyunda çok gelgitler oldu. Hem bizim hem de onlarin lehine. Ama bu deplasmanda kazanmak önemliydi. Insallah çikisimiza devam edecegiz. Oyuncularimizi tebrik ediyorum, kutluyorum." seklinde konustu.


- Maç sonunda tribünde arbede yasandi

Öte yandan maçin ardindan ev sahibi takim ile misafir takim taraftarlari ve yöneticileri arasinda kisa süreli ardebe yasandi.

Arbede, polis ve güvenlik güçlerinin araya girmesiyle güçlükle yatistirildi.