Orka Holding’ten depremzede çocuklar için TED’e egitim bagisiGökhan Yildiz

Orka Holding’ten depremzede çocuklar için TED’e egitim bagisiGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Orka Holding, mart ayindan bu yana "Çocuklar Bizim Her Seyimiz, Egitimleri Gelecegimiz" mottosuyla yürüttügü destek projesi kapsaminda ürün satislarindan elde edilen geliri Türk Egitim Dernegi’ne (TED) bagisladi.

Holdingden yapilan açiklamaya göre, bagis kapsaminda ilk etapta deprem bölgesindeki 36 çocugun 2023-2024 egitim ve ögretim yili masraflari karsilanacak.

Orka Holding Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Orakçioglu, projenin gelirini Orka Holding merkez ofiste düzenlenen mini bir törenle TED Genel Baskani Sinan Selçuk Pehlivanoglu’na takdim etti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Orakçioglu, afet bölgesindeki vatandaslarin yaralarini sarmak için baslattiklari yardim faaliyetlerini ilk günkü inanç ve kararlilikla sürdürdüklerini belirtti.

Orakçioglu, sunlari kaydetti:

"Mart ayindan itibaren TED is birliginde baslattigimiz Çocuklar Bizim Her Seyimiz, Egitimleri Gelecegimiz destek projemizle de depremzede çocuklarimizin ve ailelerin yüzlerini bir nebze de olsa güldürmeyi amaçladik. Çocuklarimizin gelecegine katki sunabilmek bizler için onur ve mutluluk kaynagi. Bu anlamda TED is birligiyle yürüttügümüz projenin gelirini kendilerine takdim etmekten ayrica gurur duyuyoruz. TED ile bundan sonra da deprem bölgesine olan yardimlarimiz yeni projelerimizle artarak sürecek."