Kale Grubu'ndan Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Sehitleri Anma Günü açiklamasi:Tolga Yanik- Kale Grubu Baskani ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay: - "Dün ve bugün oldugu gibi yarin da Çanakkale ruhuyla üretmeye ve dayanismaya devam edecegiz. Cumhuriyetimizin 100. yilinda bize yakisan da budur"

Kale Grubu'ndan Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Sehitleri Anma Günü açiklamasi:Tolga Yanik- Kale Grubu Baskani ve Üst Yöneticisi Zeynep Bodur Okyay:
- "Dün ve bugün oldugu gibi yarin da Çanakkale ruhuyla üretmeye ve dayanismaya devam edecegiz. Cumhuriyetimizin 100. yilinda bize yakisan da budur"

ISTANBUL (AA) - Kale Grubu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, "Çanakkale ruhu, olmazi olduran, geçilmezi mümkün kilan, tüm umutlarin tükendigi anda yasam umudunu yeniden canlandiran bir ruhtur." ifadelerini kullandi.

Sirket açiklamasinda görüslerine yer verilen Zeynep Bodur Okyay, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Sehitleri Anma Günü'nün bu yil Güneydogu Anadolu bölgesinde meydana gelen afetlerin ortaya koydugu aci tablonun gölgesinde idrak edildigini belirtti.

Çanakkale'de dogan, bu kadim topraklardan tüm Türkiye'ye ve dünyaya açilan bir grup olarak, her zaman bu özel ruha sahip çiktiklarini aktaran Okyay, sunlari kaydetti:

"Çanakkale ruhu, olmazi olduran, geçilmezi mümkün kilan, tüm umutlarin tükendigi anda yasam umudunu yeniden canlandiran bir ruhtur. Subat ayinda yasanan Kahramanmaras depremi ve bunu izleyen afetler nedeniyle ülke olarak yastayiz. Ancak acilarimiz dinene dek Çanakkale ruhundan aldigimiz ilhamla direnmeye, 'bu dayanisma geçilmez' siariyla yaralari sarmaya devam edecegiz. Dün ve bugün oldugu gibi yarin da Çanakkale ruhuyla üretmeye ve dayanismaya devam edecegiz. Cumhuriyetimizin 100. yilinda bize yakisan da budur."