MultiNet'lilerin Tazemasa alisverislerinde 75 TL indirimAbdulkadir Günyol

MultiNet'lilerin Tazemasa alisverislerinde 75 TL indirimAbdulkadir Günyol

ISTANBUL (AA) - Tazemasa'dan 600 TL ve üzeri tutarda alisveris yapan MultiNet'liler aninda 75 TL indirim kazaniyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, Multinet Up, Tazemasa ile MultiNet yemek karti kullanicilarina özel kampanya baslatti.

MultiNet'liler, Tazemasa'dan 600 TL ve üzeri alisverislerinde aninda 75 TL indirim kazaniyor. Kapida yapilan ödemelerde geçerli olan kampanya, 30 Haziran'da sona erecek.

Mevsiminde yetisen dogal, taze ve organik gida ürün yelpazesinin yani sira süt, sarküteri ve dogal temizlik ürünleriyle de hizmet sunan Tazemasa, verilen siparisleri istenilen günde saat 22.30'a kadar teslim ediyor.

Kapida ödeme yöntemini kullanarak yapilan alisverislerde minimum siparis verme tutari 150 TL olan Tazemasa, 600 TL ve üzeri tutardaki siparislerde ücretsiz teslimat sagliyor.

Istanbul'da geçerli olan kampanyadan yararlanmak için MultiNet'lilerin tazemasa.com adresine üye olmalari ve kendilerine özel kampanya kodunu siparis ekranindaki hediye çeki bölümüne yazmalari yeterli oluyor. MultiNet kullanicilari kapida geçerli olan ödeme yöntemini MultiNet yemek kartiyla veya temassiz sekilde MultiPay mobil uygulamasi üzerinden karekod kullanarak yapabiliyor.

Multinet Up'in MultiNet yemek karti kullanicilarina ayricaliklar sunan indirim ve kampanyalari hakkinda daha fazla bilgi almak isteyenler www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebiliyor.