Halkbank Voleybol Takimi'nda gözler Sampiyonlar Ligi yari finaline çevrildiErkan Tiryaki- Basantrenör Taner Atik: "Avrupa takimlarinin Ankara'ya gelip seyircimiz önünde galibiyet almalari neredeyse imkansiz. Ilk maçta kazanarak avantaj saglamak istiyoruz"

Halkbank Voleybol Takimi'nda gözler Sampiyonlar Ligi yari finaline çevrildiErkan Tiryaki- Basantrenör Taner Atik:
"Avrupa takimlarinin Ankara'ya gelip seyircimiz önünde galibiyet almalari neredeyse imkansiz. Ilk maçta kazanarak avantaj saglamak istiyoruz"

ANKARA (AA) - Halkbank Voleybol Takimi Basantrenörü Taner Atik, Erkekler CEV Sampiyonlar Ligi yari final ilk maçinda Ankara'da karsilasacaklari Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel'i yenerek, final için avantaj saglamak istediklerini belirtti.

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde derbi maçta Ziraat Bankkart'i yenerek zirvedeki yerini saglamlastiran Halkbank da gözler Sampiyonlar Ligi'ne çevrildi.

Baskent Voleybol Salonu'nda 29 Mart Çarsamba günü saat 19.00'da baslayacak ilk maç öncesi açiklama yapan Taner Atik, Polonya'nin en güçlü takimlarindan biriyle karsilasacaklarini vurgulayarak, "Rakibin kadrosuna baktigimizda uluslararasi arenada mücadele eden birçok oyuncunun bulundugunu görüyoruz. Daha önce bu ekiple bes kez karsilastik. 2014'te parçasi oldugum bir ekiple Sampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde onlari yenip finale çikmistik. Umarim tarih tekerrür eder, onlari eleyip yine finale çikariz." ifadelerini kullandi.

Ankara'daki voleybol atmosferini öven Atik, sunlari kaydetti:

"Avrupa takimlarinin Ankara'ya gelip seyircimiz önünde galibiyet almalari neredeyse imkansiz. Ilk maçta kazanarak avantaj saglamak istiyoruz. Bunu taraftarimizla bir kez daha göstermek istiyoruz. Ankara ve Italya'daki çeyrek final maçlarimizda hakem yönetimleri ile ilgili olarak kafamizda tereddütler olustu. Yönetimlerinden dolayi memnun kalmadik. Hakemler konusunda fazla yorum yapan bir antrenör degilim ama o isimlerin bu seviyenin hakemi olmadigi konusunda herkes hem fikir. Hakemlerin daha adil olmalarini istiyoruz, bu da bizim hakkimiz."