Michelin'in yaz kampanyasi devam ediyorGökhan Yildiz

Michelin'in yaz kampanyasi devam ediyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Michelin, 1 Mart’ta baslayan ve 31 Temmuz’a kadar devam eden yaz kampanyasinda firsatlar sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Michelin’den binek, 4x4 ve LTT grubundaki yaz lastikleri veya CrossClimate kategorilerinden tek seferde 4 adet ve üzeri satin alimlarda ve söz konusu satin alma ile ayni zamanda satin alinacak kampanyaya dahil lastik servis ve araç bakim hizmetlerinde sürücüler, 950 TL’ye varan araç bakim ve servis firsatindan yararlanabilecek.

Kampanya kapsaminda, 15 inç jant Michelin yaz lastigi veya CrossClimate (binek ve SUV) grubu ile 450 TL, 15 inç Hafif Ticari Yaz ve Crossclimate Lastiklerinde 450 TL, 16 inç Yaz ve Crossclimate Lastiklerinde (binek ve SUV) 600 TL, 16 inç Hafif Ticari Yaz ve Crossclimate Lastiklerinde 1000 TL, 17 inç Yaz ve Crossclimate Lastiklerinde (binek ve SUV) 850 TL, 17 inç Hafif Ticari Yaz ve Crossclimate lastiklerinde 1.100 TL ve bu kampanyaya özel 18 inç + jant ve üzeri CrossClimate ve Yaz Lastiklerinde (binek ve SUV) 950 TL araç bakim ve servis firsatlarindan yararlanmis olacak.

Michelin yetkili saticilari, Euromaster servis noktalari ve "michelin.com.tr" üzerinden tek seferde 4 adet Michelin lastik alan sürücüler servis ve araç bakiminda 950 TL’ye varan firsattan yararlanacak. Detayli bilgi için "michelin.com.tr" ziyaret edilebiliyor.

Kampanyaya katilan yetkili Michelin bayilerinin bilgilerine "https://www.michelin.com.tr/" adresinde bulunacak kampanya ile ilgili bilgilendirme sayfalarindan ulasabiliyor.

Bu arada, Michelin'in 1 Mart’ta baslayan yaz kampanyasi, 31 Temmuz’a kadar devam edecek.