Ege Yapi, Istanbul'daki Cer Loft’un 2. etabini satisa sunduGökhan Yildiz- Cer Loft’un 2. etabinda 27 özel loft daire bulunuyor

Ege Yapi, Istanbul'daki Cer Loft’un 2. etabini satisa sunduGökhan Yildiz- Cer Loft’un 2. etabinda 27 özel loft daire bulunuyor

ISTANBUL (AA) - Ege Yapi, tavan yüksekligi 8 metreden 12 metreye kadar degisen Cer Loft’un 2. etabini satisa sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Ege Yapi, Emlak Konut GYO güvencesiyle Tarihi Yarimada’da gelistirdigi Cer Istanbul’un 2. etabini satisa açti.

Olasi Marmara depreminin de etkisi ile yatay mimariye ve saglam projelere artan ilgiye cevap vermek adina satisa sunulan Cer Loft’un 2. etabinda 27 özel loft daire bulunuyor.

24 ay sifir faiz, ön satis avantaji ile satisa sunulan proje, Tarihi Yarimada’da, Yedikule sahil hattinda, Adalar ve Yedikule Hisari manzarasi ile gelistirildi. Proje, lokasyonu, az katli mimarisi ve özel tasarim peyzaj alanlari ile dikkati çekiyor.

Proje içerisindeki 5 adet 150 yillik tescilli yapilar restore edilirken, yeni insa edilen 5 adet yapi ise özgün mimariyi kent kültürü ile bulusturuyor.

Yani basinda 74 dönüm yesil alan, 10 dönüm meydan, 7,5 kilometrelik bisiklet yolu, 6,5 kilometrelik yaya yolu ve 6 dönüm kapali sosyal ve kültürel alan bulunan proje, A sinifi enerji kimlik belgesine sahip bulunuyor. SPA, sauna, gün isigi alan kapali havuz, masaj odalari gibi wellbeing alanlari da yer alan projede loftlarin tavan yüksekligi ise 8 metreden 12 metreye kadar degisiyor.

- Projenin deprem analiz ve simülasyonlari tatbik edildi

300 kisiyi askin mimar, insaat mühendisi, elektrik mühendisi, makine mühendisi, jeoloji mühendisi, yerbilimci kadrosu ve Türkiye'nin en iyi üniversitelerinde görev alan danisman ögretim üyeleri ile bugüne kadar 2 milyon metrekareye yakin insaati gelistiren Ege Yapi, tüm projelerinde en ileri insaat teknolojilerini kullanmaya devam ediyor.

Bu anlamda sektörde öncü de olan sirket, Cer Istanbul'u da depreme dayanikli olarak gelistirdi. Ulusal Deprem Yönetmelikleri'ne göre tasarlanan projenin deprem analiz ve simülasyonlari tatbik edildi.

Tasiyici yapi elemanlari ve donati miktarlari çikan sonuçlar dogrultusunda planlandi. Tüm binalar radye temel üzerine insa edildi. Bloklar, otopark katlarinda birlestirildi. Bu sayede tekil bloklarin yüklerinin, bütüncül planla tüm parsel alanina aktarilmasi saglandi.

C30 sinifi beton, S420 demir kullanilan projenin zemin üzerindeki tasiyici sistemi tamamen çelik konstrüksiyon olarak imal edildi. Tüm merdivenler ve asansör kuyulari perde beton duvarlarla çevrelendi.

Cer Istanbul, Avrasya Tüneli girisine 2 kilometre, D100 Karayolu’na 4 kilometre, Yenikapi Metro Istasyonu’na 3,5 kilometre ve Yenikapi Feribot Iskelesi’ne de 3,4 kilometre mesafede yer aliyor.

2 bin metrekarelik açik hava müzesini de bünyesinde barindiran proje, sanat tarihi ve arkeoloji danismanlari ile beraber aslina uygun restore edildi.

Dubai Cityscape Awards’ta "Az Katli Konut Projesi" kategorisinde birincilige layik görülen ve bu alanda Türkiye’den ödül kazanan tek proje olan Cer Istanbul, ayni zamanda Forbes tarafindan "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilmisti.