Konyaspor'un "deplasman golcüsü" taraftari önünde de gol sevinci yasamak istiyorAbdullah Dogan- Yesil-beyazli oyuncu Mame Diouf: "Bu hafta oynayacagimiz Trabzonspor maçinda, taraftarimizin önünde de vazgeçmeyecegim ve gol atmak için elimden geleni yapacagim"

Konyaspor'un "deplasman golcüsü" taraftari önünde de gol sevinci yasamak istiyorAbdullah Dogan- Yesil-beyazli oyuncu Mame Diouf:
"Bu hafta oynayacagimiz Trabzonspor maçinda, taraftarimizin önünde de vazgeçmeyecegim ve gol atmak için elimden geleni yapacagim"

KONYA (AA) - ABDULLLAH DOGAN - Deplasmanda attigi 9 golle takimina katki saglayan Arabam.com Konyaspor'un forvet oyuncusu Mame Diouf, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasinda 29 Nisan Cumartesi günü oynayacaklari Trabzonspor maçinda seyircisi önünde gol sevinci yasamayi hedefliyor.

Yesil-beyazlilarda 99 numarali formayi terleten golcü oyuncu Diouf, bu sezon Süper Lig'de çiktigi 22 maçta rakip fileleri 9 kez havalandirdi.

Deplasmanda attigi gollerle takimina galibiyet ve puanlar kazandiran Diouf, seyircisi önünde de gol sevinci yasamayi istiyor.


- "Daha iyi olabilirdik"


Diouf, AA muhabirine yaptigi açiklamada, takimin ligde daha üst siralarda olabilecegini söyledi.

Daha iyi sezon geçirmeleri gerektigine inandigini aktaran Diouf, "Burada çok kaliteli, iyi oyuncularimiz var. Çikislarimiz ve düsüslerimiz oldu. Sezon sonuna yaklasiyoruz ama daha iyi olabilirdik. Gelecek sezonun neler getirecegini hep beraber görecegiz." dedi.


- "Futbolcu olarak en çok istedigimiz sey gol atmak, bir skor olusturmak"

Diouf, forma giydigi tüm maçlarda gol atmak istedigini belirterek, söyle konustu:

"Futbolcu olarak en çok istedigimiz sey gol atmak, bir skor olusturmak. Ne yazik ki bu bana her zaman deplasmanlarda denk geldi. Fakat daha iyi olmasini dilerdim. Benim için en önemli olan nokta takimin kazanmasina yardim etmektir. Gol, her zaman goldür. Deplasmanda ya da evde olmasi fark etmez. Gol attigimiz sürece mutluyuz. Bu hafta oynayacagimiz Trabzonspor maçinda, taraftarimizin önünde de vazgeçmeyecegim ve gol atmak için elimden geleni yapacagim. Sezonun sonuna kadar da elbette bu çalismam devam edecek."