Çaykur Rizespor, Bodrumspor maçina odaklandiMuhittin Sandikçi- Yesil-mavili takimin oyuncusu Olawoyin: "Bodrum'a maçi kazanmaya gidecegiz"

Çaykur Rizespor, Bodrumspor maçina odaklandiMuhittin Sandikçi- Yesil-mavili takimin oyuncusu Olawoyin:
"Bodrum'a maçi kazanmaya gidecegiz"

RIZE (AA) - Spor Toto 1. Lig'de 12 Mart Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karsilasacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Ibrahim Olawoyin, Bodrumspor deplasmanina galibiyet için gittiklerini söyledi.

Nijeryali oyuncu, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptigi açiklamada, Yilport Samsunspor ile oynadiklari karsilasmada 2-0 maglup olduklarini hatirlatarak, bu maçtaki yanlislari düzeltmek için çalistiklarini belirtti.

Hafta sonu Bodrumspor karsisinda zor bir maça çikacaklarina dikkati çeken Olawoyin, "Bodrumspor maçina odaklandik. Bodrum'a maçi kazanmaya gidecegiz. Samsunspor maçinda aldigimiz maglubiyeti hem biz hem de taraftarimiz unutmak istiyoruz. Iyi hazirlaniyoruz. Hocalarimiz mental olarak iyi hazirladi. Biz de kendimizi hazir hissediyoruz." dedi.

Olawoyin, Rize'de olmaktan duydugu mutlulugu dile getirerek, "Iki aydir iyi bir ortamda çalisiyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Umarim sonuna kadar böyle devam eder ve hedefimiz olan Süper Lig'e yükseliriz. Ben de bu hedef için elimden geleni yapmaya çalisiyorum." diye konustu.