Çocuklardan 23 Nisan’a özel “Birlikte Iyilesecegiz” temali resimlerFurkan Gençoglu- Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar: - "Siz çocuklarimiz, farkliliklarimizi kabul etmek, birbirimize saygi göstermek ve birlikte hareket etmek konusunda çizdiginiz birbirinden anlamli resimlerle büyük bir örnek oldunuz"

Çocuklardan 23 Nisan’a özel “Birlikte Iyilesecegiz” temali resimlerFurkan Gençoglu- Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar:
- "Siz çocuklarimiz, farkliliklarimizi kabul etmek, birbirimize saygi göstermek ve birlikte hareket etmek konusunda çizdiginiz birbirinden anlamli resimlerle büyük bir örnek oldunuz"

ISTANBUL (AA) - Kibar Holding’in geleneksel hale getirdigi ve grup sirketleri çalisanlarinin çocuklarinin katildigi 23 Nisan Resim Yarismasi 7’inci kez gerçeklesti.

Kibar Holding'den yapilan açiklamaya göre, Kibar Holding Tuzla Tesisi’nde gerçeklesen ödül törenine Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar ile Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabasi da katildi.

Bu yilki yarismanin “Birlikte Iyilesecegiz” temasinin belirlenmesi, hikayelerinin yazimi ve dereceye giren resimlerin belirlenmesi asamalari Çocuk Pedagog’u Sibel Sengül’ün danismanliginda yürütüldü.

4-11 yas araligindaki çocuklari kapsayan yarismanin alt kategorilerinin temalari ise 4-6 Yas "Her sey Yolunda", 7-8 Yas "Sen ne yapabilirsin?" ve 9-11 Yas ise "Güvenli Bir Yasam Hayal Edelim" olarak belirlendi.

Açiklamada ödül törenindeki konusmasina yer verilen Kibar Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Kibar, her zorlukta oldugu gibi bu depremlerde de birlik, beraberlik ve dayanisma ruhunun ülke gelecegi açisindan ne kadar hayati oldugunu gördüklerini belirterek, "Yarismamizda belirledigimiz tema ile de bu ruhun anlam ve önemini bir kez daha hatirlatmak istedik. Siz çocuklarimiz, farkliliklarimizi kabul etmek, birbirimize saygi göstermek ve birlikte hareket etmek konusunda çizdiginiz birbirinden anlamli resimlerle büyük bir örnek oldunuz.” ifadelerini kullandi.

Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabasi ise geleneksel hale gelen yarisma kapsaminda son 7 yilda çocuklara 15 binden fazla resim defteri ve boya kalemi ulastirdiklarini ifade ederek, “Bu sene, ana temamizi "Birlikte Iyilesecegiz" olarak belirledik. Bu mottoyu, deprem felaketlerinden dolayi ülkemizin farkli bölgelerinde yasayan sevgili çocuklarimizin da yasadiklari korku ve endise duygularini en aza indirebilmek, onlara bir nebze de olsa moral olabilmek ve dayanisma duygusunun ne kadar önemli oldugunu göstermek adina seçtik. Bu motto ayrica Grubumuzun “BIZ Birlikte Güçlüyüz” ilkesinden de güç aliyor.” degerlendirmesinde bulundu.

Çocuklarin yarisma için gönderdikleri resimlerin tamamina dijital ortamda olusturulan sergi araciligiyla ulasilabiliyor.