Demir Grup Sivasspor-Fiorentina maçinin ardindanGöksel Cüneyt Igde- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay: - "UEFA'da, Avrupa Ligi'nde güzel seyler yaptik. Elimdeki imkanlarla yapabilecegim en iyisiydi. Hem ülkemize puanlar hem de kulübümüze para kazandirdik"

Demir Grup Sivasspor-Fiorentina maçinin ardindanGöksel Cüneyt Igde- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay:
- "UEFA'da, Avrupa Ligi'nde güzel seyler yaptik. Elimdeki imkanlarla yapabilecegim en iyisiydi. Hem ülkemize puanlar hem de kulübümüze para kazandirdik"

SIVAS (AA) - UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövans maçinda agirladigi Italyan ekibi Fiorentina'ya 4-1 yenilen Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Riza Çalimbay, elindeki imkanlarla yapabileceginin en iyisini yaptigini söyledi.

Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Çalimbay, maçin son dakikalarina dogru 2 taraftarin sahaya girmesi nedeniyle çikan arbedede Bianco için Italya ekibinden özür dileyerek sözlerine basladi.

Çalimbay, "Çok özür diliyoruz. Bütün Italyanlardan özür diliyorum. Olmamasi gereken bir seydi. Maçin bile önüne geçti. Tekrar tekrar özür diliyorum. Kusura bakmasinlar insallah böyle bir olay bir daha gerçeklesmez." dedi.

Daha sonra karsilasmayi degerlendiren Riza Çalimbay, maça iyi basladiklarini belirterek, "Istedigimiz golü de bulduk. Ilk yari bitmesine yakin yedigimiz gol kötü oldu. Ikinci yari sahaya çiktigimizda daha iyi olacak derken takim beklemedigim sekilde geriye çekildi. Ölü toptan golü yedik. Daha sonra futbolcular istedigini yapamamaya basladi." diye konustu.

Çalimbay, her seye ragmen takimimdan memnun oldugunu dile getirerek, "UEFA'da, Avrupa Ligi'nde güzel seyler yaptik. Benim elimdeki imkanlarla yapabilecegim en iyisiydi. Hem ülkemize puanlar hem de kulübümüze para kazandirdik. Buradan elenmek istemezdik. Fenerbahçe de elendi, kimse kalmadi, ona da üzüldük. Çok güzel Avrupa takimlarini Sivas'a getirdik." ifadelerini kullandi.

Artik lige ve Ziraat Türkiye Kupasi'na odaklanacaklarini anlatan Çalimbay, su degerlendirmede bulundu:

"Bundan sonra bütün agirligimizi lige verecegiz. Hem lig hem Avrupa maalesef sikintili oldu. Bizim takim Avrupa'nin ve Türkiye'nin en yasli takimi. Maalesef bu biraz zorluyor bizi. Biz ligde çok iyi yere gelecegimize inaniyorum. Bu sene bireysel hatalardan çok gol yiyoruz. Bugün bir türlü öne çikamadik. Charisis'in sakatlanmasi da bizim için kötü oldu."


- Maçin son dakikalarinda 2 taraftar sahaya indi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövansinda Demir Grup Sivasspor ile Fiorentina'nin karsi karsiya geldigi maçin son dakikalarinda iki taraftar sahaya girdi.

Fiorentinali futbolcu Bianco'nun taraftarlardan birinin müdahalesine maruz kaldigi görüldü.

Sahaya giren 2 kisi, güvenlik güçleri tarafindan yakalanarak stadyum disina çikarildi.