Trabzonspor'dan vefat eden taraftarin ailesine taziye ziyaretiBayram Sarayoglu

Trabzonspor'dan vefat eden taraftarin ailesine taziye ziyaretiBayram Sarayoglu

ARTVIN (AA) - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Imdat Yilmaz, Artvin'de kalp krizi sonucu vefat eden bordo-mavili taraftar Atilla Aydin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yilmaz, evlerinde ziyaret ettigi Atilla Aydin'in esi Nurcan Aydin ve çocuklarina bassagligi diledi.

Trabzonspor asigi bir taraftari kaybetmenin derin acisini camia olarak yasadiklarini belirten Yilmaz, maç izlemek için Trabzon'a davet ettigi Aydin ailesine forma hediye etti.

Aydin'in kizi Eda Soner, babasinin her anini bordo-mavili renklerle yasadigini ifade ederek, "Bizlere de Trabzonspor sevdasini asilamisti. Trabzonspor kazaninca çok mutlu olur, kaybedince de çok üzülürdü. Maçlari izlerken heyecandan yerinde duramazdi. Geçen yilki sampiyonlugu da doyasiya yasadi. Babam hayattayken, 'Ben öldügümde tabutuma ve mezarima Trabzonspor bayragi örtün. Mezar tasina da Trabzonsporlu Atilla yazin.' demisti. Biz de vasiyetini yerine getirdik. Rabbim mekanini cennet eylesin." ifadelerini kullandi.

Yilmaz'a ziyareti dolayisiyla tesekkür eden Eda Soner, "Trabzonspor'umuzun kiymetli baskani Ertugrul Dogan'a, asbaskan Zeyyat Kafkas'a ve tüm yöneticilere çok tesekkür ediyoruz. Bizleri unutmadilar. Bu ziyaret bizlerin acisini bir nebze de olsun hafifletti." diye konustu.

Ziyaret sirasinda kulüp asbaskani Zeyyat Kafkas da Atilla Aydin'in oglu Selçuk Aydin'i telefonla arayarak taziyelerini iletti.