Çiftçinin, tavuklarini telef eden sansara "hesap sormasi" gülümsettiÖmer Ürer,Gökhan Alkan

Çiftçinin, tavuklarini telef eden sansara "hesap sormasi" gülümsettiÖmer Ürer,Gökhan Alkan

DÜZCE (AA) - Düzce'nin Yigilca ilçesinde bir çiftçinin tavuklarini telef eden sansara hayvanlarinin hesabini sordugu anlar kameraya yansidi.

Redifler köyünde çiftçilik yapan Erdogan Çiraci'ya ait tavuk kümesine farkli zamanlarda giren sansar, çok sayida tavugu telef etti. Kümese son girisinde sansari köseye sikistiran Çiraci da o anlari cep telefonuyla kaydetti.

Kümeste sadece 5 tavuk kalmasina hayiflanan çiftçinin sansara söyledigi sözler, sosyal medyada görüntüleri izleyenleri gülümsetti.

Sansari köseye sikistiran Çiraci'nin çektigi görüntüde, "Biz simdi ne yapacagiz sansar efendi? Ne olacak tavuklar? Bu 5 tavuk ne olacak? 5 tane tavugu bogdun. Yedin tavuklari degil mi? Biz yumurta ne yiyecegiz? Nasil keyfin, iyi mi? 40 tavuktan 5 tane tavuk kaldi. Ne bizim çektigimiz senden? Bir koli yumurta kaç para?" dedigi duyuluyor.

- "2 horoz, 5 tavugum kaldi"

Olayla ilgili AA muhabirine açiklama yapan Çiraci, sahura kalktiginda tavuklarin sesini duyunca fener ve telefonunu alip kümese geldigini anlatti.

Çiraci, kümese girdiginde sansarla karsi karsiya kaldigini aktararak, "Ben de, telefon yanimdayken kameraya çekeyim, dedim. Konustuktan sonra arkada bulunan bosluktan kaçti gitti. Içeride ayri ek bir kümesim daha var. 40 tavuktan hepsini bitirdi. 2 horoz, 5 tavugum kaldi. Artik parayla yumurta almaya devam." ifadelerini kullandi.