"Her Seye Ragmen" filminin galasi Adana'da yapildiAbdulkerim S. B. Topaloglu

"Her Seye Ragmen" filminin galasi Adana'da yapildiAbdulkerim S. B. Topaloglu

ADANA (AA) - Adana'da, basrollerini Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz'in paylastigi "Her Seye Ragmen" filminin galasi gerçeklestirildi.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Yukatel Adana Demirspor kulüp baskani Murat Sancak ve filmin oyunculari Erkan Petekkaya, Barbara Sotelsek ve Meral Perin'in katilimiyla kentteki bir alisveris merkezinde tören düzenlendi.

Yapimciligini Verway'in üstlendigi, yönetmenligini ise Erdal Murat Aktas'in yaptigi film, is adami Ilhan Dogan'in hayat hikayesini anlatiyor.

Galada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan is adami Ilhan Dogan, filmin oyuncularina performanslari için tesekkür ettigini belirterek, "Eger oyuncular, bütün film kadrosu o senaryoyu yasamaz ise oyunculuk düzgün yapilmaz ise hiçbir filmin degeri olmaz. Bütün kadro ve Erkan Petekkaya gerçekten müthis oynadi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum." dedi.

Filmin basrol oyuncularindan Erkan Petekkaya ise çok güzel bir hikayeyi sinemaya aktardiklarina vurgulayarak, "Benim için çok zordu. 'Kirmizi Oda' haricinde simdiye kadar oynadigim roller kagit üstündeydi ve hayal ürünüydü. Bu da gerçek bir hikaye ama oynadigim insan yanimda duruyor. Dolayisiyla böyle bir rolü oynamak benim için zor oldu. Yasayan bir insanin üzerine bir sey koymak bambaska bir sey. Dolayisiyla kiyas yapilabilir. Onun altinda olabilir. Üstünde de olmamasi lazim çünkü gerçek bir hikaye çekiyoruz. Bunun disinda filmin çok saglam bir hikayesi var. Gerçekten senaryoyu ilk okudugumda çok etkilendim. Hepimizin hayatinda o filmi izleyecegimiz bazi sahnelerden enstantaneler var. Hepsi olmasa bile bir kismi var. Bazi insanlarin hayatinda bunlarin hepsi var. Ben bu filmde oynadigim için çok mutluyum." diye konustu.

Filmde is adami Ilhan Dogan'in annesini canlandiran oyuncu Meral Perin ise Antakyali oldugunu belirterek, "Benim için güzel bir roldü. Çok sevdim ve bütün kalbimi verdim." ifadesini kullandi.

Ilhan Dogan'in, Adana'dan Almanya'ya, Palme de Mallorca'dan Holywood'a uzanan öyküsünü isleyen film, bugün vizyona girdi.