Togg T10X için ön siparis süreci basladiErgin Garip- 27 Mart’a kadar devam edecek ön siparis sürecinin ardindan 28 Mart'ta noter huzurunda dijital çekilis yapilacak

Togg T10X için ön siparis süreci basladiErgin Garip- 27 Mart’a kadar devam edecek ön siparis sürecinin ardindan 28 Mart'ta noter huzurunda dijital çekilis yapilacak

ISTANBUL (AA) - Türkiye’nin dogustan elektrikli ilk akilli cihazi Togg T10X için ön siparis süreci basladi.

Togg'dan yapilan açiklamaya göre, 2023 yili boyunca kullanicilarla bulusacak 12 bin T10X için ön siparis sahiplerini belirleyecek çekilis süreci, 27 Mart’a kadar devam edecek.

Bu süreçte Trumore uygulamasindan veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID olusturan her bir tekil kullanici, havale ya da kredi karti araciligiyla Trumore e-Cüzdan’a 60 bin TL’yi aktardiktan sonra ön siparis vermek istedikleri T10X’i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilise katilmaya hak kazanacak.

Türkiye’de ilk defa uçtan uca dijital satis sürecini deneyimleme firsati bulacak kullanicilar, öncelikle "Togg.com.tr" veya Trumore uygulamasindan “Akilli Cihaz Konfigüratörü”ne girip cihazin donanim özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarini inceleyebilecek.

Akilli cihazin versiyon fiyatlarini ve özelliklerini inceleyen kullanicilar, diledikleri T10X versiyonunu seçip yapilandirmaya baslayacak. Kullanicilar, seçtikleri versiyonun tasarimini, "Türkiye’nin Renkleri" ile 360 derece döndürerek inceleyip dis renk seçenegine karar verebilecek. Dilerlerse akilli cihazin bulundugu ortami degistirerek begendikleri dis rengin T10X üzerinde günesli bir havada nasil göründügünü de görebilecekler.

Dis rengi belirleyen kullanicilar, bir sonraki adimda T10X’in jant seçenekleri arasindan seçim yapip iç tasarimi kesfetmeye geçecek. Kullanicilar, T10X’in genis hacimli iç tasarimini yakinlastirarak veya daha genis bir açidan görebilecek. Sonrasinda da diledikleri opsiyonel donanimlari ekleyip lansmana özel avantajli donanim paketlerinin detaylarini görüntüleyebilecek.

- 28 Mart’ta noter huzurunda dijital çekilis yapilacak

Konfigürasyonu tamamlayanlar, özet sayfasinda detaylari inceleyip son kontrollerini yapacak. Ön siparis sözlesmesini inceleyip onaylayanlar ise ödeme asamasina geçecek.

Eger kullanicinin daha önceden kurulu bir Togg e-Cüzdan’i varsa ve 60 bin TL bakiye yüklemisse ön ödemeyi tamamlayarak çekilise katilma hakki kazanacak ya da Trumore üzerinden Togg e-Cüzdan’ini yaratip 60 bin TL bakiyesini yükledikten sonra ön ödemeyi tamamlayarak çekilise katilma hakki elde edecek.

Ön siparis dönemi kapandiktan sonra dijital çekilis, 28 Mart'ta noter huzurunda yapilacak. Çekilise katilacak kullanicilarin ön siparis numaralariyla ad ve soyadlarinin ilk harflerinin bulundugu sirali liste, çekilis öncesinde Togg tarafindan yayimlanacak. Çekilis sonlandiginda kazanan kullanicilar da ayni yöntemle duyurulacak.

Siparis hakki kazanan kullanicilar, akilli cihazlarinin teslimat tarihi geldiginde ön ödeme tutari düsülmüs bir sekilde kalan ödemelerini yapacak. Çekiliste siparis hakki kazanamayan kullanicilarin ön ödeme bedelleri ise önce kullanicilarin Trumore e-Cüzdan’larina, ardindan da bankalarina bagli olarak en geç 14 gün içinde otomatik olarak hesaplarina ve kredi kartlarina geri yatirilacak.