GÜNDEM / 7 Nisan 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 7 Nisan 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- Kahramanmaras merkezli depremlere iliskin gelismeler takip ediliyor.

(Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Altindag Kültür Sarayi'nda AK Parti milletvekili aday adaylariyla iftarda bir araya gelecek.

(Ankara/19.25) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Adalet Bakani Bekir Bozdag, Hakimevi'nde düzenlenecek Çocuk Görüsme Merkezleri Toplu Açilis Töreni'ne istirak edecek.

(Ankara/11.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, AK Parti ve MHP il baskanliklarini, yeni açilan sosyal marketi ve Kocaeli Konteyner Çarsi'yi ziyaret edecek, 15 Temmuz Dernegi iftarina katilacak.

(Kahramanmaras/14.15-19.07) (Fotografli-Görüntülü)

3- Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkani Modeli üçüncü toplantisina baskanlik edecek.

(Istanbul/15.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Sultanbeyli Dijital Dönüsüm ve Yetkinlik Gelistirme Merkezi Açilis Töreni'ne katilacak.

(Istanbul/14.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Tarim ve Orman Bakani Vahit Kirisci, sap asisi hakkinda açiklamalarda bulunacak, deprem bölgesinde görevli personel ile iftar yapacak.

(Ankara/11.30-19.25) (Fotografli-Görüntülü)

3- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Basaksehir-Kayasehir Metro Hatti Çam ve Sakura Sehir Hastanesi Istasyonu'nda basin açiklamasi yapacak.

(Istanbul/15.00) (Fotografli-Görüntülü)

4- Türkiye Istatistik Kurumu, mart ayina iliskin finansal yatirim araçlarinin reel getiri oranlarini açiklayacak.

(Ankara/10.00)


DÜNYA DIPLOMASI

1- Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Rusya Disisleri Bakani Sergey Lavrov ile Cumhurbaskanligi Külliyesi Sergi Salonu'nda ortak basin toplantisi düzenleyecek.

(Ankara/11.15) (Fotografli-Görüntülü)


KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Kuzey Makedonya'da Sultan Murad Camisi'nin açilisina katilacak, mevkidasi Bisera Kostadinovska Stojchevska ile bir araya gelecek ve Türkiye-Kuzey Makedonya Kültürel Isbirligi Anlasmasi imza törenine istirak edecek, tarihi mekanlari ziyaretinin ardindan Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklar Baskanliginca düzenlenen iftar programina katilacak.

(Üsküp) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Uluslararasi 12 Yas Alti Izmir Cup futbol turnuvasinin açilis törenine istirak edecek.

(Izmir/11.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta mücadelesi Arabam.com Konyaspor-Fraport TAV Antalyaspor maçiyla baslayacak.

(Konya/20.30) (Fotografli-Görüntülü)

3- Spor Toto 1. Lig'de 31. hafta maçlari baslayacak; Tuzlaspor-Altas Denizlispor, Dyorex Boluspor-Bodrumspor ve Göztepe-Yilport Samsunspor karsilasmalari yapilacak.

(Istanbul/16.00/Bolu/Izmir/20.30) (Fotografli)

4- TFF 3. Lig'de 27. hafta mücadelesi 1. Grup'ta Karbel Karaköprü Belediyespor-BC Group Agri 1970 maçiyla baslayacak.

(Sanliurfa/15.00)

5- A Milli Kadin Hentbol Takimi, 2023 IHF Dünya Sampiyonasi Avrupa Elemeleri'nin play-off turu ilk maçinda Sirbistan'i konuk edecek.

(Giresun/17.00) (Fotografli)

6- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 19. haftaya 3 maçla devam edilecek.

(Fotografli)

7- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24. hafta açilis maçinda Onvo Büyükçekmece Basketbol ile Frutti Extra Bursaspor karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/20.30) (Fotografli)

8- ING Kadinlar Basketbol Süper Ligi'nin play-off yari final serisinin ilk maçinda ÇBK Mersin Yenisehir Belediyesi ile BOTAS; çeyrek final serisinin ikinci maçinda Nesibe Aydin ile Galatasaray Çagdas Faktoring karsi karsiya gelecek.

(Mersin/18.00/Ankara/16.00) (Fotografli)

9- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 23. haftasi Sariyer Belediyespor-Aydin Büyüksehir Belediyespor maçiyla baslayacak.

(Istanbul/17.00) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.