GÜNDEM / 25 Mayis 2023EkipANADOLU AJANSI

GÜNDEM / 25 Mayis 2023EkipANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920


1- TBMM Baskani Mustafa Sentop, "Türkiye Yüzyili Sempozyumu Açilis Programi"nda konusacak.

(Istanbul/17.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, gençlik bulusmasina ve gençlik etkinlikleri kapsaminda Atatürk Orman Çiftligi'nde düzenlenen bulusmaya katilacak.

(Ankara/19.00/21.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- Cumhurbaskani adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, millet bulusmasina istirak edecek.

(Adana/14.00) (Fotografli-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, Kustepe'de Sevgi Yürüyüsü'ne ve Roman Kadinlarla Bulusma etkinligine katilacak, Sariyer'de AK Nokta, çadir ve esnaf ziyareti yapacak, Roman Bulusmasi'nda yer alacak.

(Istanbul/12.00-18.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Sancaktepe'de "Kadinlarla Daha Güçlüyüz" programinda bulunacak, Ümraniye Alemdag Caddesi'ni ziyaret edecek, esnaf lokantasinda yemek programina katilacak, Çekmeköy'de Bal Parmak Fabrikasi isçileriyle bulusacak, Sanayici ve Isadamlari Dernegini ziyaret edecek, Girisimci Isadamlari Vakfinin "Girisimci Bulusmalari" programina istirak edecek.

(Istanbul/10.00-19.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, Alanya'da AK Parti ve MHP sandik kurulu üyeleri ile toplanti yapacak, Akdam Mahalle Bulusmasi'na katilacak.

(Antalya/19.00/21.00) (Fotografli-Görüntülü)

4- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Buca ve Karabaglar ile Bornova'da otobüs turu yapip esnafi ziyaret edecek.

(Izmir/12.00/18.00) (Fotografli-Görüntülü)

5- Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Bakirköy'de Erzurumlular Bulusmasi'na, Besiktas'ta "Istanbul Is Adamlari ile Toplanti" etkinligine istirak edecek.

(Istanbul/19.00/20.30) (Fotografli-Görüntülü)

6- AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, Eyüpsultan'da Güray Metal Plastik ile Bisse Giyim fabrikalarini ve Eyüpsultan Meydani'ndaki AK Noktalari ziyaret edecek, esnaf ziyaretinde bulunacak, Sultanbeyli'de Sivil Toplum Kuruluslari Bulusmasi'nda yer alacak.

(Istanbul/12.00-19.00) (Fotografli-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, Zeytinburnu Tekstil Sanayici Isadamlari Derneginin kahvaltisina, Beykoz Karadenizliler Bulusmasi'na ve Türkiye Yüzyili Gençlik Bulusmasi'na istirak edecek.

(Istanbul/10.00/13.00/15.00) (Fotografli-Görüntülü)

8- CHP Bilgi ve Iletisim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Devrim Baris Çelik, parti genel merkezinde basin toplantisi düzenleyecek.

(Ankara/13.00) (Fotografli-Görüntülü)


EKONOMI FINANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez, gençlerle piknik ve fidan dikim töreni ve Anadolu Üniversitesi “Okulum Bir Inci” ödül töreninin ardindan taksiciler, minibüsçüler, otobüsçüler ve servisçiler ile yapilacak toplantiya katilacak.

(Eskisehir/12.30/14.00/20.00) (Fotografli-Görüntülü)

2- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, BEBKA-Bilisim Vadisi Digiage Oyun Kampi Is Birligi Protokolü toplantisina ve muhtarlar bulusmasina istirak edecek.

(Bursa/11.00/13.00) (Fotografli-Görüntülü)

3- Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Kanuni Bulvari'nda açiklamalarda bulunacak.

(Trabzon/12.00) (Fotografli-Görüntülü)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasi, Para Politikasi Kurulu toplantisinda faiz kararini açiklayacak, haftalik para ve banka istatistiklerini paylasacak.

(Ankara/14.00/14.30)

5- Türkiye Istatistik Kurumu, 2022 yili kara yolu trafik kaza istatistiklerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)


GÜNCEL

1- Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, "Bir Hakikat Savunucusu Olarak Necip Fazil Paneli"ne katilacak.

(Istanbul/13.00) (Fotografli-Görüntülü)


SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupasi'nin ikinci finalisti, MKE Ankaragücü-Medipol Basaksehir yari final rövans mücadelesiyle belli olacak.

(Ankara/20.30) (Fotografli)

2- TFF 2. Lig'de Beyaz ve Kirmizi Gruplarda, TFF 3. Lig'de 2. Grup'ta play-off 1. tur müsabakalari yapilacak.

3- 2023 FIBA Kadinlar Avrupa Basketbol Sampiyonasi'na hazirlanan A Milli Takim, katildigi hazirlik turnuvasindaki ilk maçinda Çekya ile karsi karsiya gelecek.

(Istanbul/20.00) (Fotografli)


***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.