EuroLeague'de kritik hafta maçlari Tivibu'da izleyiciyle bulusacakFatma Eda Topcu- Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yani sira diger takimlarin mücadeleleri Tivibu’da canli izlenebiliyor

EuroLeague'de kritik hafta maçlari Tivibu'da izleyiciyle bulusacakFatma Eda Topcu- Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in yani sira diger takimlarin mücadeleleri Tivibu’da canli izlenebiliyor

ISTANBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, EuroLeague’de play-off öncesi son haftalara yaklasirken Avrupa’nin en üst seviye takimlarinin maçlarini seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor.

Türk Telekom'dan yapilan açiklamaya göre, Tivibu, normal sezonun tamamlanmasina 4 hafta kala EuroLeague'de Türkiye'yi temsil eden takimlarin maçlarini ve diger tüm maçlari ekrana tasiyor.

Ertelenen 24'üncü hafta maçi Olimpia Milano ve 30’uncu hafta maçi Zalgiris Kaunas’i Ülker Arena’da agirlayacak olan Fenerbahçe Beko, play-off potasina tutunmaya çalisirken bir diger Türkiye temsilcisi Anadolu Efes, play-off mücadelesinden kopmamak için Berlin deplasmanina galibiyet parolasiyla çikiyor.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’in play-off öncesi kritik maçlari Tivibu üzerinden S Sport ekranlarindan naklen yayinlaniyor.

- Fenerbahçe Beko için çift maç haftasi

Verilen bilgiye göre, 29’uncu haftada Ispanya deplasmaninda Valensiya ile karsi karsiya gelen ve son topta maçi kaybeden Fenerbahçe Beko, ertelenen Olimpia Milano maçinin ardindan Zalgiris karsisinda parkeye çikiyor.

Barcelona’ya karsi aldigi galibiyetin ardindan normal sezon sonu için üst siralarda hak iddia eden Fenerbahçe Beko, Valensiya deplasmanindan maglup ayrilmasiyla birlikte, Fenerbahçe Beko’nun lider Olimpiakos’la olan galibiyet farki ise 4 maç oldu.

Ülker Arena’da oynanacak 24’üncü hafta erteleme mücadelesi olan Olimpia Milano karsilasmasi 21 Mart Sali saat 20.15’te basliyor.

Ligin hem play-off mücadelesini hem de üst siralarini etkileyecek Milano maçindan 3 gün sonra Zalgiris Kaunas’i evinde agirliyor. Ikide iki yaparak play-off öncesi form grafigini yükseltmenin pesinde olan Fenerbahçe Beko’nun Zalgiris Kaunas mücadelesinde ilk düdük 24 Mart Cuma saat 20.45’te Tivibu üzerinden S Spor ekranlarindan canli yayinlaniyor.

- Anadolu Efes, play-off öncesi kalan son 5 maçtan da galibiyetle ayrilmak istiyor

29’uncu hafta mücadelesinde Obradovic’in Partizan’ini konuk eden Anadolu Efes, maalesef sahadan maglup ayrilan taraf olmustu.

Inisli çikisli bir sezon geçiren Anadolu Efes, play-off öncesi kalan son 5 maçtan da galibiyetle ayrilmak istiyor.

Play-off potasina kendini atmak isteyen Anadolu Efes’in Almanya ekibi Alba Berlin’e konuk olacagi mücadele 23 Mart Persembe saat 22.00’da Tivibu üzerinden S Sport ekranlarindan canli yayinlaniyor.