Eskisehir'de silahli gasp iddiasina iliskin 3 zanli tutuklandiEmrah Yasar

Eskisehir'de silahli gasp iddiasina iliskin 3 zanli tutuklandiEmrah Yasar

ESKISEHIR (AA) - Eskisehir'de silahla tehdit ettikleri kisiyi kaçirip parasini gasbettikleri öne sürülen 4 süpheliden 3'ü tutuklandi.

Iddiaya göre, kent merkezinde yasayan F.Y'nin kullandigi otomobil, merkez Tepebasi ilçesi Yukarisögütönü Mahallesi yakinlarinda içerisinde süpheliler E.C, T.G, M.Ç. ile S.H'nin bulundugu otomobil tarafindan önü kesilerek tabancayla ates edildi.

Aracindan silah zoruyla indirilen F.Y, süphelilerin aracina bindirilip bir eve götürüldü. Burada iskenceye maruz kalan F.Y'nin görüntüleri zanlilar tarafindan video kaydina alindi. Ardindan F.Y'nin parasini gasbeden zanlilar, bir süre sonra bu kisiyi aracinin yanina birakip kaçti.

Eskisehir Cumhuriyet Bassavciliginca baslatilan sorusturma kapsaminda F.Y'yi kaçirip iskence ettikten sonra parasini gasbettikleri öne sürülen 4 süpheliden E.C, M.Ç. ile S.H. yakalandi.

Gözaltina alinan zanlilar, emniyetteki sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Süpheliler E.C, M.Ç. ile S.H, savcilik ifadelerinin ardindan çikarildiklari sulh ceza hakimligince, "Birden fazla kisi ile birlikte yol kesmek suretiyle silahla yagma ve birden fazla kisi ile birlikte cebir ve siddet kullanarak silahla hürriyeti tahdit" suçundan tutuklandi.

Olayla ilgili T.G'nin yakalanmasi için çalisma sürüyor.