Eskisehir'de eski erkek arkadasinin biçakli saldirisinda yaralanan kadin taburcu edildiEmrah Yasar- Saldirinin güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti

Eskisehir'de eski erkek arkadasinin biçakli saldirisinda yaralanan kadin taburcu edildiEmrah Yasar- Saldirinin güvenlik kamerasi görüntüsü ortaya çikti

ESKISEHIR (AA) - Eskisehir'de, eski erkek arkadasi tarafindan yaralanmasinin ardindan hastaneye kaldirilan kadin taburcu edildi.

Kentteki bir spor salonunda egitmenlik yapan Gamze C'nin (34) avukati Kübra Bozer, gazetecilere, evinde istirahat eden müvekkilinin aldigi biçak darbeleri nedeniyle ellerini kullanamadigini için annesi ve kiz kardesinden yardim alarak ihtiyaçlarini karsiladigini söyledi.

Gamze C'nin plastik cerrahi uzmani kontrolünde tedavisinin sürdügünü belirten Bozer, "Elin islevini geri kazanip kazanmama durumu sonra belli olacak çünkü ellerinden ameliyat olmayi bekliyor. Su an bileklerine kadar elleri alçida. Parmaklari islevsiz bir halde." dedi.

Bozer, olaya iliskin güvenlik kamerasi görüntülerinde, Fatih D'nin 15-16 kez biçagi Gamze C'ye dogru salladiginin görüldügünü aktardi.

Müvekkilinin, kendisini korumaya çalisirken tendonlari koptugu için ellerinin islevsiz kaldigini dile getiren Bozer, doktorlarin ameliyat ve fizik tedavi süreci sonrasinda iyilesebilecegini umdugunu ifade etti.

Avukat Kübra Bozer, Fatih D'nin biçakli saldiri öncesinde sosyal medyada sahte hesaplar açarak müvekkiliyle iletisime geçmeye çalistigini öne sürerek, söyle konustu:

"Müvekkilime sahte sosyal medya hesaplardan mesaj atmis. Olaydan bir gün öncesinde farkli bir kadin hesabi açip hem beni hem de müvekkilimi eklemis. Müvekkilim Gamze C'ye yönelik olarak 'Babanizin selami var. Sizi yanina bekliyor. Dua edin kendiniz için. Günahlarinizdan arinin' yazmis. Müvekkilimin babasi hayatta degil. Burada babasinin yanina gönderecegini, kendisini hazirlamasi gerektigini açikça söylüyor. Bu olayi bir gün öncesinde tasarlamis."

Olay yeri çevresindeki bir is yerinin kamera kayitlarinda, yanindaki kadin arkadasiyla kaldirimda yürüyen Gamze C'nin yolun karsisina geçtigi sirada süphelinin arkadan kosarak geldigi ve Gamze C'yi biçakladigi, çevredekilerin panikle kaçistigi görülüyor.

Gamze C, bir arkadasiyla 1 Haziran'da Tepebasi ilçesi Hosnudiye Mahallesi'nde bir eglence yerine gitmis, buradan ayrildiginda eski erkek arkadasi Fatih D'nin biçakli saldirisina ugramisti. Agir yaralanan Gamze C, Eskisehir Sehir Hastanesine kaldirilmis, polis tarafindan gözaltina alinarak adliyeye sevk edilen Fatih D. ise çikarildigi hakimlikçe tutuklanmisti.