Eski milli futbolcu Faruk Yigit, Yalovaspor'a teknik direktör olduOnur Erdik

Eski milli futbolcu Faruk Yigit, Yalovaspor'a teknik direktör olduOnur Erdik

YALOVA (AA) - Yalova Süper Amatör Lig takimlarindan Yalovaspor'da teknik direktörlüge eski Fenerbahçeli milli oyuncu Faruk Yigit getirildi.

Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek yesil-kirmizili kulüp, Yalova Belediyesi'nde düzenlenen törende Yigit ile 2 yili opsiyonlu 3 yillik sözlesme imzaladi.

Faruk Yigit, törende yaptigi konusmada, Yalova ve Yalovaspor'un gönlünde ayri bir yerinin bulundugunu belirterek, "Yalovaspor'a vefa borcumuzu ödemeye geldim. Beni bu göreve layik gören Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ile Yalovaspor Baskani Ismail Kaya'ya tesekkür ederim. En kisa zamanda çalismalarimiza baslayip, Yalovaspor'u hak ettigi konuma getirecegiz." diye konustu.

Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk da kentin en önemli markalarindan Yalovaspor'a sahip çiktiklarini ve belediye bünyesine aldiklarini bildirdi.

Ilk is olarak, Türk futbolunda büyük basarilara imza atarak Fenerbahçe ve milli formayla yesil sahalarda ter döken Faruk Yigit'le anlastiklarini dile getiren Tutuk, basarili olacagina canigönülden inandiklarini ifade etti.