Radisson Otel Grubu hizli online rezervasyon platformunu genisletiyorAbdulkadir Günyol- Radisson Otel Grubu Global Baskani Chema Basterrechea: - "Book It Easy uygulamasini son 12 ay içinde Orta Dogu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki önde gelen otellerimizde basariyla hayata geçirmis olmaktan büyük gurur duyuyoruz" - "Dünya standartlarinda toplanti ve etkinlik imkanlari konusunda güçlü bir üne sahibiz ve artik rezervasyon sürecini daha kolay hale getiriyoruz"

Radisson Otel Grubu hizli online rezervasyon platformunu genisletiyorAbdulkadir Günyol- Radisson Otel Grubu Global Baskani Chema Basterrechea:
- "Book It Easy uygulamasini son 12 ay içinde Orta Dogu ve Afrika (EMEA) bölgesindeki önde gelen otellerimizde basariyla hayata geçirmis olmaktan büyük gurur duyuyoruz"
- "Dünya standartlarinda toplanti ve etkinlik imkanlari konusunda güçlü bir üne sahibiz ve artik rezervasyon sürecini daha kolay hale getiriyoruz"

ISTANBUL (AA) - Radisson Otel Grubu, toplanti ve etkinlikler için inovatif, gerçek zamanli, self servis online rezervasyon platformunu genisleterek stratejik dijital dönüsümünü sürdürüyor.

Markadan yapilan açiklamaya göre, toplanti organizatörlerinin her zamankinden daha hizli bir sekilde toplanti ve etkinlik rezervasyonu yapma ihtiyaci duydugu, hizla degisen toplanti ve etkinlik dünyasina yönelik olarak Radisson Otel Grubu’nun Book It Easy platformu, mekan bulma ve rezervasyon sürecini online ortamda kolaylastirarak organizatörlerin sorunsuz bir sekilde etkinlik düzenlemesine olanak taniyor.

Platformla organizatörler, etkinlik detaylarini girebiliyor, toplanti salonlarinin gerçek zamanli müsaitlik durumunu kontrol edebiliyor, çigir açan 360° teknolojisi ile salon seçeneklerini görüntüleyebiliyor, tercih ettikleri mekanda rezervasyon yapabiliyor ve aninda rezervasyon onayi alabiliyor.

Açiklamaya göre Book It Easy'nin baslica islevleri su sekilde:

"Toplanti salonlarinin 7/24 gerçek zamanli müsaitlik durumu. Salonlarin 360 derece görünümü. En iyi fiyat garantisi ve seffaf fiyatlandirma. Ses ve görüntü ekipmanlari veya ek imkanlar dahil olmak üzere özellestirilmis paket seçenekleri. Kolay ve güvenli online ödeme."

Açiklamada görüslerine yer verilen Radisson Otel Grubu Global Baskani Chema Basterrechea, "Book It Easy uygulamasini son 12 ay içinde Orta Dogu ve Afrika (EMEA)??????? bölgesindeki önde gelen otellerimizde basariyla hayata geçirmis olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Radisson Otel Grubu, dünya standartlarinda toplanti ve etkinlik imkanlari konusunda güçlü bir üne sahip ve artik rezervasyon sürecini de daha kolay hale getiriyoruz. Bu yeni platformu olusturmak ve deger katan ve gerçek zamanli bir deneyim için gereken tüm teknoloji ve bilgileri içerdiginden emin olmak için degerli toplanti ve etkinlik is ortaklarimizla kapsamli arastirmalar yaptik." ifadelerini kullandi.

Radisson Otel Grubu, Book It Easy platformunu, EY ile is birligi içinde gelistirdi. Rezervasyon süreci boyunca etkinlik gereksinimlerine göre gerçek zamanli müsaitlik ve seffaf fiyatlandirma imkani sunan araç, grubun entegre teknoloji platformuyla tamamen uyumlu. Mikro hizmet mimarisiyle gelistirilen araç, titiz gizlilik ve güvenlik testleriyle desteklenen hizli ve sorunsuz bir kullanici deneyimi ve ölçeklendirilebilirlik sunuyor.

Radisson Otel Grubu’nun dünya lideri yüzde 100 Karbon Nötr Toplantilar hizmeti, grubun dünya çapindaki otellerinde gerçeklesen her bir toplanti ve etkinligin karbon ayak izini, organizatörlere hiçbir ücret ödetmeden otomatik olarak azaltiyor.

Dünyanin en büyük karbon azaltma kuruluslarindan biri olan First Climate ile is ortagi olan Radisson Meetings, emisyonlari azaltmaya yardimci ve olumlu bir sosyal etkiye sahip projeler araciligiyla çevresel açidan en iyi uygulamalar için durmadan çalisiyor.