Galatasaray Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur'dan Gomis açiklamasi:Emrah Oktay- "Gomis olayi aile içinde tatliya baglandi. Herkes güzel bir adim atti. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor" - "Insanoglu duygusal reaksiyon gösterebilir. Bu duygusal tavirdan sonra herkesin adim atmasi dogru olandi. Gomis de burada degerli bir tavir ortaya koydu" - "Önemli olan ailenin her konuda birbirine destek olmasi. Kisa zamanda çözülmesi ne kadar iyi bir aile oldugumuzu gösteriyor. Bu aile ortami sampiyonluk ge

Galatasaray Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur'dan Gomis açiklamasi:Emrah Oktay- "Gomis olayi aile içinde tatliya baglandi. Herkes güzel bir adim atti. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor"
- "Insanoglu duygusal reaksiyon gösterebilir. Bu duygusal tavirdan sonra herkesin adim atmasi dogru olandi. Gomis de burada degerli bir tavir ortaya koydu"
- "Önemli olan ailenin her konuda birbirine destek olmasi. Kisa zamanda çözülmesi ne kadar iyi bir aile oldugumuzu gösteriyor. Bu aile ortami sampiyonluk ge

ISTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Sportif AS Baskan Vekili Erden Timur, futbol takiminda olusan aile ortaminin sampiyonlugu getirecegine inandigini söyledi.

Erden Timur, sari-kirmizili ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ilk 20 dakikalik bölümü basina açik gerçeklestirilen antrenmanin ardindan basin mensuplariyla bir araya geldi.

Timur, ligin 30. haftasindaki Corendon Alanyaspor maçinda ilk tercih olarak oyuna alinmamasini sorun ederek bundan sonraki müsabakalarda forma giymek istemedigini teknik direktör Okan Buruk'a söyleyen Bafetimbi Gomis ile ilgili açiklamalarda bulundu.

Sari-kirmizililarin yönetici, 37 yasindaki santrforun duygusal bir tepki verdigini ve takim arkadaslarinin da girisimiyle olayin tatliya baglandigini kaydetti.

Kisa sürede çözülen sorunla ilgili detayli bilgi paylasan Timur, "Gomis olayi aile içinde tatliya baglandi. Herkes güzel bir adim atti. Oyuncular da Gomis'i çok seviyor. Simdiye kadar oyuncularin hepsine tek tek destek olan Gomis, her zaman onlarin yaninda yer aldi, agabeylik yapti. Oyuncular da bunu dile getirdi. Böyle duygusal seyler her zaman olabilir." ifadelerini kullandi.

VavaCars Fatih Karagümrük maçinda forma giymeyen Gomis ile ilgili takim arkadaslarinin da araya girdigini aktaran Erden Timur, "Gomis ve herkes adim atti. Sadece Gomis'in adim atmasiyla olabilecek seyler degil. Böyle seylerde kaybetmek kismi çok kolaydir. Herkesin adim atmasi bence güzel. Aile içinde böyle seyler oldugunda insanlarin kendi egolarindan çok takimi düsünmesi çok degerli. Kaptanlar Muslera ve Kerem geldi. Önemli olan oyuncularin, hocanin, Gomis'in, baskanin adim atmasiydi." diye konustu.

Timur, Gomis'in kisisel olarak da saygi duydugu bir futbolcu oldugunu vurgulayarak, "Gomis, kisisel olarak da her zaman sevip saygi duydugum bir futbolcu. Tüm ekipte de sevip saymayan yoktur. Insanoglu duygusal reaksiyon gösterebilir. Bu duygusal tavirdan sonra herkesin adim atmasi dogru olandi. Gomis de burada degerli bir tavir ortaya koydu. Baskan da hoca da oyuncular da dogru adimi atti ve olay çok güzel bir sekilde, 1 saat içerisinde tatliya baglandi. Bizim açimizdan en güzel sey bu." seklinde görüs belirtti.


- "Bu aile ortami sampiyonluk getirir"


Erden Timur, takimdaki aile ortaminin sampiyonlugu getirecegine inandiklarini dile getirdi.

Takim içindeki uyumun performansta etkili oldugunu kaydeden Timur, "Puan kaybedilen bir maçtan sonra oyuncularin takim arkadaslarini sahiplenmesi çok degerli bir tutum. Birlestirici bir durum oldu. Insani olarak hata yapilabilir. Bu normal. Ondan sonra önemli olan ailenin her konuda birbirine destek olmasi. Kisa zamanda çözülmesi ne kadar iyi bir aile oldugumuzu gösteriyor. Bu aile ortami sampiyonluk getirir. En büyük faktördür. Bence her türlü sporun yüzde 50'si ahlak, degerler ve birbirine olan bagliliktir. Bu saglandiginda is baska bir yola gidiyor. Bunu birbirimize deger vererek yakaladik. Iyiler sonunda mutlaka kazanir." seklinde konustu.