Daikin'in "Senede Bir Gün" bakim kampanyasi basladiAbdulselam Durdak-"Senede Bir Gün" mottosuyla hayata geçen ve 380 TL fiyattan baslayan bakim kampanyasi, markasi ne olursa olsun, tüm ticari ve ev tipi klimalari kapsiyor

Daikin'in "Senede Bir Gün" bakim kampanyasi basladiAbdulselam Durdak-"Senede Bir Gün" mottosuyla hayata geçen ve 380 TL fiyattan baslayan bakim kampanyasi, markasi ne olursa olsun, tüm ticari ve ev tipi klimalari kapsiyor

ISTANBUL (AA) - Daikin, markasi ne olursa olsun ev ve ticari tip klimalari kapsayan, 380 TL’den baslayan fiyatlarla bir bakim kampanyasi düzenledi.

Daikin açiklamasina göre, klima sahiplerinin cihazlarini uzun yillar boyunca verimli, güvenli ve konforlu bir sekilde kullanabilmelerine önem veren Daikin, bu amaçla 5 Nisan-15 Haziran tarihleri arasinda geçerli olacak klima bakim kampanyasi ile cihazlari yaz mevsimine hazirliyor.

"Senede Bir Gün" mottosuyla hayata geçen ve 380 TL fiyattan baslayan bakim kampanyasi, markasi ne olursa olsun, tüm ticari ve ev tipi klimalari kapsiyor. Ev veya ofislerdeki klimalarin yilda en az 1 kez bakiminin yapilmasi cihazlarin performansi ve enerji tasarrufu açisindan büyük önem tasidigini belirten Daikin uzmanlari, bakimlarin yetkili servislerce yapilmasinin önemine dikkati çekiyor.

Daikin’in tüm Türkiye’ye yayilmis 500’ün üzerindeki yetkili uzman servisleri tarafindan yapilacak klima bakim kampanyasindan yararlanmak için 15 Haziran’a kadar Daikin Çagri Merkezi’nin 7/24 hizmet veren 444 99 90 numarasini arayarak randevu alinmasi yeterli olacak.

Daikin Akademi bünyesinde periyodik olarak verilen egitimlerle uzmanliklarini artiran yetkili servislerce saglanan klima bakimlari hem cihazlarinizin ömrünü uzatiyor hem de enerji tasarrufu açisindan büyük avantajlar sagliyor. Klimalarin bakimlarini yilda en az 1 kere yaptirmak, cihazin ilk günkü gibi verimli çalismasina olanak saglarken ayni zamanda bir dizi avantaji da beraberinde getiriyor.

Açiklamaya göre, filtresi tikali klimalarin performansinin düstügünü belirten Daikin uzmanlari, böyle bir durumda cihazin kullandigi elektrikle dogru orantili olarak isitma/sogutma yapamayacagini, bunun da yüksek elektrik faturasi anlamina geldigini ifade ediyor. Bakim giderleri için ödenen bedelin saglanan enerji tasarrufuyla 1 yil içinde amorti edildigini aktaran uzmanlar, yetkili servislerce düzenli olarak bakimi yapilan klimalarin sonradan çikabilecek daha büyük ve masrafli arizalarin da önüne geçtigini belirtiyor.