Cumhurbaskanligi Sözcüsü Kalin'dan "27 Nisan e-muhtira" paylasimi:Zafer Fatih Beyaz- "27 Nisan e-muhtirasi, milletin hür iradesini hedef alan bir vesayet girisimiydi. Cumhurbaskanimizin ilkeli durusu sayesinde bosa çikartildi" - "Sivil iradeyi ve demokratik degerleri yok sayan her tür gayr-i mesru tesebbüs, karsisinda yine bu net durusu bulacaktir"

Cumhurbaskanligi Sözcüsü Kalin'dan "27 Nisan e-muhtira" paylasimi:Zafer Fatih Beyaz- "27 Nisan e-muhtirasi, milletin hür iradesini hedef alan bir vesayet girisimiydi. Cumhurbaskanimizin ilkeli durusu sayesinde bosa çikartildi"
- "Sivil iradeyi ve demokratik degerleri yok sayan her tür gayr-i mesru tesebbüs, karsisinda yine bu net durusu bulacaktir"

ANKARA (AA) - Cumhurbaskanligi Sözcüsü Ibrahim Kalin, "27 Nisan e-muhtirasi, milletin hür iradesini hedef alan bir vesayet girisimiydi. Cumhurbaskanimizin ilkeli durusu sayesinde bosa çikartildi." ifadesini kullandi.

Kalin, sosyal medya hesabindan "27 Nisan e-muhtirasi"na iliskin yaptigi paylasimda sunlari kaydetti:

"27 Nisan e-muhtirasi, milletin hür iradesini hedef alan bir vesayet girisimiydi. Cumhurbaskanimizin ilkeli durusu sayesinde bosa çikartildi. Sivil iradeyi ve demokratik degerleri yok sayan her tür gayr-i mesru tesebbüs, karsisinda yine bu net durusu bulacaktir."