Abdi Ibrahim bilgi teknolojileri sektörüne Abdi Business Technologies ile adim attiGökhan Yildiz- Abdi Ibrahim Teknoloji Sirket Direktörü Koray Kurt:- "Is zekasi, makine ögrenmesi, veri analizi ve yapay zekanin yani sira medikal pazarlama alaninda da sosyal medya çözümleri, çagri yönetim sistemleri, is sürekliligi gibi pek çok alanda hizmet veriyoruz"

Abdi Ibrahim bilgi teknolojileri sektörüne Abdi Business Technologies ile adim attiGökhan Yildiz- Abdi Ibrahim Teknoloji Sirket Direktörü Koray Kurt:- "Is zekasi, makine ögrenmesi, veri analizi ve yapay zekanin yani sira medikal pazarlama alaninda da sosyal medya çözümleri, çagri yönetim sistemleri, is sürekliligi gibi pek çok alanda hizmet veriyoruz"

ISTANBUL (AA) - Abdi Ibrahim, teknolojik is çözümleri sirketi Abdi Business Technologies, siber güvenlik, bulut bilisim ve dijital dönüsüm gibi genis bir yelpazede hizmet ve çözümler sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, yenilikçi ürün ve hizmetleri, girisimleriyle dokundugu hayatlari iyilestirmek için 111 yildir çalismalarini sürdüren Abdi Ibrahim, bilgi ve uzmanligini bilgi teknolojileri alanina da tasidi.

Yazilim gelistirme, veri analitigi ve is zekâsi, siber güvenlik, bulut bilisim, validasyon ve danismanlik hizmetleri basta olmak üzere teknolojik is çözümlerinde derin uzmanliga sahip olan Abdi Business Technologies müsterilerine endüstri standartlarina uygun, güvenli ve etkili çözümler sunarak, islerini gelistirmelerine ve maliyetleri azaltmalarina yardimci oluyor.

Sektör dinamikleriyle sürekli güncellenen müsteri taleplerine en hizli ve en verimli sekilde yanit verebilmek için ihtiyaç duyulan teknolojik destegi ve altyapiyi saglayan Abdi Business Technologies’in sirketlere sundugu teknolojik çözümler ise söyle siralaniyor:

"Kurumsal çözüm destegi (SaaS yazilim ürünleri, SAP danismanlik hizmetleri, veri analitigi ve is zekasi çözümleri, e-imza ve mobil imza çözümleri vb., veri altyapi servisleri (Ag ve altyapi, felaket kurtarma, is sürekliligi, veri depolama ve yedekleme hizmetleri, IoT hizmetleri, fabrika üretim sistemleri altyapi hizmetleri vb., siber güvenlik çözümleri, ERP sistemleri, Dijital dönüsüm süreç destegi, yönetisim ve risk uyum hizmetleri (IT validasyon, IT kalite, uyum süreçleri vb., yazilim gelistirme ve danismanlik hizmetleri."

Açiklamada görüslerine yer verilen Abdi Ibrahim Teknoloji Sirket Direktörü Koray Kurt, is zekasi, makine ögrenmesi, veri analizi ve yapay zekanin yani sira medikal pazarlama alaninda da sosyal medya çözümleri, çagri yönetim sistemleri gibi pek çok alanda hizmet verdiklerini belirtti.

Kurt, sunlari kaydetti:

"Girisimcilik ruhu ile Abdi Ibrahim'in içinden dogan bir sirketiz. Sürekli gelistirdigimiz teknolojik çözümlerimiz, sektörlere ve sirketlere özel kisisellestirilmis hizmetlerimiz, know-how’imiz, dinamik ekibimiz ve cesur bakis açimizla, bilgi teknolojileri sektöründe yenilikçi çözümler sunan öncü ve lider bir sirket olmayi hedefliyoruz. Bu hedefe giden yolda ise en büyük avantajimiz, Abdi Ibrahim’in 111 yillik deneyimi ve teknolojiyi en etkin sekilde kullanma kültürüdür. Hizmet anlayisimizi olusturan bes temel degerimiz, müsteri odaklilik, kalite, inovasyon, güvenlik ve takim çalismasidir. Bu degerlerle ilaç sektörü basta olmak üzere finanstan perakendeye, lojistikten enerji sektörüne pek çok farkli sektöre hizmet sunuyoruz. Sektörlere ve sirketlere özel kisisellestirilmis teknoloji çözümlerimiz ile müsterilerimizin is süreçlerinin optimize edilmesine, verimliligin, kârliligin ve müsteri memnuniyetinin artirilmasina destek olmak istiyoruz."

Uluslararasi pazarlarda da var olmayi gelecek hedefleri arasinda paylasan Kurt, yurt disindaki müsterilerimize de hizmet sunmayi ve ürünlerini pazarlamayi amaçladiklarini belirtti.

Kurt, "Bu konuda pazar arastirmalari ve uygun stratejiler üzerinde çalisiyoruz. Abdi Ibrahim’in yurt disindaki fabrikalari ve istiraklerine hizmet ve ürünlerimizi sunarak ilk adimlarimizi atmayi planliyoruz." ifadelerini kullandi.