AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim Kirsehir'de konustu:Ergün Haktaniyan- "Sandiklari öyle bir dolduracagiz ki bu dagdakilerin, bayirdakilerin, ovadakilerin sesi solugu bir daha çikmayacak"

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim Kirsehir'de konustu:Ergün Haktaniyan- "Sandiklari öyle bir dolduracagiz ki bu dagdakilerin, bayirdakilerin, ovadakilerin sesi solugu bir daha çikmayacak"

KIRSEHIR (AA) - AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, "Sandiklari öyle bir dolduracagiz ki bu dagdakilerin, bayirdakilerin, ovadakilerin sesi solugu bir daha çikmayacak." dedi.

Çesitli programlara katilmak için Kirsehir'e gelen Yildirim, Kaman Belediye Baskani Necati Çolak’i makaminda ziyaret ederek ilçede yapilan çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Daha sonra ilçedeki spor salonunda partililerle bulusan Yildirim, 14 Mayis'ta yapilacak seçimin önemli oldugunu vurguladi.

Seçimle Türkiye'den daha çok baska memleketlerin, ABD'nin, Avrupa'nin ilgilendigini dile getiren Yildirim, sunlari kaydetti:

"Bunlarin oyu yok ama bunlarin kafasinda planlari var. Plan ne? Tayyip Erdogan gidecek biz Türkiye'ye çökecegiz. Kaman buna izin verir mi? O halde 14 Mayis'ta bunlara gününü gösterme zamani geliyor. Ilk defa bu seçimlerde terör örgütleri de taraf oldu. Bu seçimde 'karsi ittifaktaki adaylar, ortaklar kazansin' diye terör örgütleri gece gündüz açiklama yapiyor. PKK'si, FETÖ'sü, PYD'si, YPG'si, cümlesi, '14 Mayis seçimleri olsun, Recep Tayyip Erdogan insin, biz de bu topraklar üzerinde yarim kalan yüz yillik hesabi görelim...' Iste gün bugün kardeslerim. Bunlara günlerini gösterecek miyiz?"

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in 20 yildir milletin dertleriyle dertlendigini ve Türkiye'nin sorunlarini vatandaslarin torunlarina birakmadigini belirten Yildirim, söyle devam etti:

"Sandiklari öyle bir dolduracagiz ki bu dagdakilerin, bayirdakilerin, ovadakilerin sesi solugu bir daha çikmayacak. Eger bunu yapmazsak sehitlerimiz bizden razi gelmez, ruhlarini incitiriz. 40 bin sehidimiz var kardeslerim. Bu sehitlerimize karsi mahcubiyet yasatmayin. 15 Temmuz'da 251 kardesimizi sehit verdik. Onlarin haklarinin helal olmasi için onlarin rizasini almak için 14 Mayis'ta ülkemiz üzerinde plan yapanlarin planlarini baslarina geçirmek hepimizin boynunun borcu olsun."

Türkiye'nin sorunlarini çözebilecek tek partinin AK Parti oldugunu savunan Yildirim, birçok yeni projelerinin oldugunu ve seçimin ardindan bunlari hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.