Uluslararasi Dijital Oyun ve Eglence Fuari sona erdiErgin Garip- "Oyun varsa, Papara" mottosunu sahiplenen finansal teknoloji sirketi Papara'nin standi, dört günde 75 bini askin ziyaretçi agirladi

Uluslararasi Dijital Oyun ve Eglence Fuari sona erdiErgin Garip- "Oyun varsa, Papara" mottosunu sahiplenen finansal teknoloji sirketi Papara'nin standi, dört günde 75 bini askin ziyaretçi agirladi

ISTANBUL (AA) - Dogu Avrupa, Orta Dogu ve Afrika bölgesinin (EEMEA) en önemli oyun fuari olarak görülen Uluslararasi Dijital Oyun ve Eglence Fuari GameX 2023, bu yil Istanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçeklestirildi.

Papara'dan yapilan açiklamaya göre, oyun severlere özel çözümler sunan ve espor konusundaki yatirimlariyla gündeme gelen finansal teknoloji sirketi Papara, dört gün boyunca yaklasik 150 bin kisinin ziyaret ettigi fuara "Oyun varsa, Papara" sloganiyla, özel bir stantla katildi.

Fuara uygun bir konseptle hazirlanan Papara standinda, sahne ve seyirci alanlarinin yani sira fuar katilimcilarinin diledikleri gibi oyun oynayabilecegi bilgisayar ve PlayStation setlerine yer verildi. Türkiye'nin ünlü yayincilarinin canli Twitch yayinlari gerçeklestirdigi camekan bir odanin yani sira Papara'nin Batman ve Joker Card isimli Koleksiyon Kart ürünlerinin tanitildigi temali Koleksiyon Odasi’ni içeren stantta hediye çekilisleri, ödüllü bilgi ve Cosplay yarismalari yogun ilgi gördü.

- Papara, 75 bin ziyaretçi agirladi

Türkiye’nin önde gelen espor kulüplerinden Papara SuperMassive’in de söylesilerle yer aldigi stantta, Hellian, Jrokez ve Lynxcerezlol gibi, oyun ve Twitch dünyasinin yakindan tanidigi yayincilar ve Papara SuperMassive sporculari da agirlandi.

Fuar katilimcilari, Papara standinda sevdikleri ve yakindan takip ettikleri esporcularla tanisabilme firsati buldu. Etkinlik boyunca esporcular, “speed gaming” adi verilen bir konseptle, üç farkli oyunda espor karsilasmalari gerçeklestirdi. 75 bini askin oyun sever, Papara’nin standina ugrayarak etkinlikleri takip etti.

Z kusagina finansi sevdiren ve geleneksel süreçlere teknolojinin gücüyle yenilikçi çözümler üreten Papara, geçen aylarda Twitch yayincilarinin milyonlarca Paparalidan kolayca destek ve bagis alabilecegi, Papara kullanicilarinin da favori yayincilarini destekleyebilecegi Yayinci Hesabi ürününü duyurmustu.

Fuara “Oyun varsa, Papara” mottosuyla katilan sirket, etkinlik boyunca bu ürününün yani sira oyunseverlerin onlarca oyunda kullanabilecekleri dijital kod ve e-pinleri satin alabilecekleri Oyun & Dijital Kod menüsü, Koleksiyon Kart ürünleri ve oyun servislerinde geçerli Cashback çözümlerini tanitti.