ÜNLÜ & Co'ya EMEA Finance'ten üç ödülFurkan Gençoglu- ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Baskani ve CEO'su Mahmut L. Ünlü: - "Uluslararasi saygin kuruluslar tarafindan layik görüldügümüz bu ödüller bize mutluluk verirken, ayni zamanda basarili çalismalarimizi devam ettirme sorumlulugu getiriyor"

ÜNLÜ & Co'ya EMEA Finance'ten üç ödülFurkan Gençoglu- ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Baskani ve CEO'su Mahmut L. Ünlü:
- "Uluslararasi saygin kuruluslar tarafindan layik görüldügümüz bu ödüller bize mutluluk verirken, ayni zamanda basarili çalismalarimizi devam ettirme sorumlulugu getiriyor"

ISTANBUL (AA) - ÜNLÜ & Co, Merkezi Londra'da bulunan ve Avrupa, Ortadogu ve Afrika piyasalarinin önde gelen finans dergilerinden EMEA Finance'in gerçeklestirdigi Achievement Awards 2022'de üç farkli ödüle layik görüldü.

ÜNLÜ & Co'dan yapilan açiklamaya göre, sirket, Londra'da düzenlenen ödül töreninde Orta ve Dogu Avrupa'nin En Iyi Birlesme ve Satin Alma Sirketi ödülünü kazanirken, danismanligini gerçeklestirdigi DeFacto'nun azinlik hisselerinin EBRD'ye satisi islemi de Orta ve Dogu Avrupa'nin En Iyi Birlesme ve Satin Alma Islemi (Mid-Cap) ödülüne layik görüldü.

Ayrica ÜNLÜ & Co liderliginde gerçeklesen Hitit Bilgisayar Hizmetleri'nin halka arzi da Orta ve Dogu Avrupa'nin En Iyi Halka Arzi (Mid-Cap) ödülünü kazandi.

ÜNLÜ & Co kuruldugu 1996'dan itibaren izledigi basarili büyüme stratejileri ile 500'e yakin çalisana ulasmasi, yatirim hizmetleri ve varlik yönetimi konusunda Türkiye'deki öncü konumu ve arastirma alanindaki fark yaratan çalismalarinin yani sira özellikle yerel pazardaki tecrübesi ve yatirimcilara özel çözümler sunma konusundaki basarisi ile ödüllerin sahibi oldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Baskani ve Üst Yöneticisi (CEO) Mahmut L. Ünlü, global bir dergi olan EMEA Finance tarafindan ödüle layik görülmenin yaptiklari basarili islerin tescili oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"ÜNLÜ & Co olarak en temel özelligimiz, köklü yerel varligimizin yani sira dünya standartlarinda hizmet sunmamizdir. Gerek yurt içi gerekse yurt disinda gerçeklestirdigimiz basarili sirket satin alma ve birlesme islemleri ile kurumsal finansman ve danismanlik hizmetlerinde pazar lideriyiz. DAHA Yatirim Danismanligi ve Aracilik Hizmetleri ile kisiye özel genis ürün yelpazemiz ile nitelikli bireysel ve kurumsal müsterilere butik hizmet sunuyoruz. Fintech yatirimlarimiz ile yeteneklerimizi gelistirirken, dijital dönüsüm projelerimiz ile müsteri tabanimizi genisletmeye ve finansal kapsayiciligimizi artirmaya odaklaniyoruz. Uluslararasi saygin kuruluslar tarafindan layik görüldügümüz bu ödüller ise bize mutluluk verirken, ayni zamanda basarili çalismalarimizi devam ettirme sorumlulugu getiriyor. Kuskusuz bu basarida sektörün en iyi profesyonellerinden olusan uzman kadromuzun katkisi çok büyük. Gelecek dönemde de ayni azim ve kararlilikla çalisarak müsterilerimize uluslararasi standartlarda hizmet vermeyi sürdürecek ve ekonomimize destek olmaya devam edecegiz."