Sodexo'nun yeni Pazarlama Genel Müdür Yardimcisi Sinem Hekimoglu olduYunus Türk

Sodexo'nun yeni Pazarlama Genel Müdür Yardimcisi Sinem Hekimoglu olduYunus Türk

ISTANBUL (AA) - Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Pazarlama Genel Müdür Yardimciligina Sinem Hekimoglu getirildi.

Sodexo açiklamasina göre, Türkiye’deki 30 yillik deneyimi ile çalisan deneyimini merkeze alarak yan haklar dünyasina yeni bir bakis açisi getiren sirkette bayrak degisimi yasandi.

Bu çerçevede Sodexo Pazarlama Genel Müdür Yardimciligi (CMO) görevine Sinem Hekimoglu getirildi.

Lisans egitimini Bogaziçi Üniversitesi Isletme Yönetimi bölümünde tamamlayan Hekimoglu, kariyerine 1998 yilinda Ford Otosan’da basladi ve sirketin pazarlama odakli dönüsümünde bayi gelistirme, marka ve iletisim yönetimi rollerini üstlendi. Hekimoglu, 2007-2023'te telekom sektöründe yürüttügü ürün ve sadakat yönetimi görevlerinin ardindan farkli segmentlerin gelir yönetimi ile pazarlama programlarini ve inisiyatiflerini hayata geçirdi.

Turkcell’in dijital dönüsüm sürecinde, TV, müzik, mesajlasma servisleri gibi tüm dijital deneyim markalarinin stratejik insasi ve pazarlama iletisimini üstlenen Hekimoglu, son olarak Telco servislerinin pazarlama ve dijital iletisiminden sorumluydu.

20 yili askin süredir otomotiv ve telekom sektörlerinin ileri gelen lider sirketlerinde is gelistirme, ürün yönetimi, gelir yönetimi, segmentasyon, baglilik yönetimi, is birlikleri yönetimi gibi farkli alanlarda yöneticilik yapan Sinem Hekimoglu, Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri'nde CMO ve Icra Kurulu Üyeligi görevlerini üstlenerek, çalisan deneyimini merkeze alan dijital ürün ve çözümleri gelistirme misyonu dogrultusunda marka stratejisi ve pazarlama faaliyetlerine liderlik edecek.