Adalet Bakani Bozdag, AK Parti Eyyübiye Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisinda konustu:Kemal Karadag,Rauf Maltas- "Simdi bakin LGBT'yi, pek çok sapkinligi mesrulastirmak, normallestirmek, milletin tutum ve davranislarini bu konuda ayri ayri yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karsi, sapkin ve sapik anlayislara karsi korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir"

Adalet Bakani Bozdag, AK Parti Eyyübiye Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisinda konustu:Kemal Karadag,Rauf Maltas- "Simdi bakin LGBT'yi, pek çok sapkinligi mesrulastirmak, normallestirmek, milletin tutum ve davranislarini bu konuda ayri ayri yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karsi, sapkin ve sapik anlayislara karsi korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir"

SANLIURFA (AA) - Adalet Bakani Bekir Bozdag, "Simdi bakin LGBT'yi, pek çok sapkinligi mesrulastirmak, normallestirmek, milletin tutum ve davranislarini bu konuda ayri ayri yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karsi, sapkin ve sapik anlayislara karsi korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir." dedi.

Sanliurfa'dan AK Parti milletvekili adayi olan Bozdag, partisinin Eyyübiye Seçim Irtibat Bürosu'nun açilisinda konustu.

Bozdag, Sanliurfa'nin haklarini arayacagini, haklarini müdafaa edecegini, kentin bir avukati gibi çalisacagini söyledi.

Ticaret Borsasi'nda muhtarlarla yaptigi toplanti sirasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'la telefonda görüstügünü hatirlatan Bozdag, Erdogan'in görüsmede Sanliurfa'yi sordugunu aktardi.

Görüsmede, enerji ve kirsal bölgelerde yasanan içme suyu sorununun görüsüldügünü anlatan Bozdag, "Cumhurbaskanimiz, 'Bütün kirsali sehir sebeke suyuna kavusturacagimiz müjdesini ver' dedi. Bu müjdeyi tekrarliyorum. Yarin DSI'den yetkililer buradalar ve hizlica basliyoruz. Besmelemizi çektik, arkasini getirecegiz. Kisa zaman içerisinde sehir sebeke suyu en ücra mezraya kadar ulasacak. Kuyulara kilit vuracagiz, kuyulari kapatacagiz. Kuyudan içme suyu dönemini Sanliurfa'nin her mahallesi için sona erdirecegiz." diye konustu.

Kentin elektrik sorunu üzerinde de çözüm eksenli durduklarini söyleyen Bozdag, bu alanda 30 milyar lira üzerinde bir yatirimin yapilacagini bildirdi.

- "Yeni dönemde enerjiyi sorun olmaktan çikaran adimi atacagiz"

Bakan Bozdag, "Sayin Cumhurbaskanimiz, artik Sanliurfa'daki elektrik meselesini, kendi kendine yeten, kendi enerjisini üreten bir Sanliurfa'yi olusturarak çözecegimizi ifade etti. Yeni dönemde enerjiyi sorun olmaktan çikaran adimi atacagiz." ifadelerini kullandi.

Ulasim alaninda kentte önemli hizmetlerin devreye alinacagini bildiren Bozdag, Sanliurfa'nin hizli trenle bulusacagini kaydetti.

- "Isçilerimize hor bakan bir zihniyeti tasfiye ettik"

Bozdag, AK Parti iktidarlari döneminde 1 Mayis'in Emek ve Dayanisma Günü'nü ilan edilerek, resmi bayram yapildigini hatirlatarak, söyle devam etti:

"Isçilerimize hor bakan bir zihniyeti tasfiye ettik. Isçi olan kardeslerim bilir, eskiden emekli olanlar daha iyi bilir. Hem kamu isçileri, hem özel sektör isçileri sözlesme yoksa ne özel hastaneye gidebilirdi, ne devlet hastanesine gidebilirdi. SSK Dispanserinde ya da Ankara Etlik, Diskapi SSK Hastanesi'nde tedavi olurdu. Diledigi eczaneden hakki yok. Bir ülke düsünün, isçi kardesim saglik primini ödüyor ama reçete yazdirip eczaneden gidip ilacini alamiyordu. Bunun aksini kimse söyleyemez. Biz ne yaptik? Saglik primini ödeyen isçi kardesimizi, cumhurbaskani, vekil, birim amirleri, memurlar kimin saglik güvencesi ne ise ayni hale getirdik. Bütün hastanelerin kapisini isçilere biz açtik.

Eczanelerin kapisini isçilere ilk defa biz açtik. Reçetesini yazdirip ilacini alabilen bir dönemi cumhurbaskanimiz baslatti. Öbürleri, isçileri yillar yili istismar ettiler ama biz isçilerimizin hak ve hukukunu koruyarak onlari daha ileri bir noktaya tasidik. Biz geldigimizde 184 liraydi asgari ücret. Simdi 8 bin 500 lira. Yeter mi? Yetmez. Daha da iyi olmasi lazim ama ülkemiz daha iyi oldukça onlara verecegimiz imkanlar da daha da artacaktir."

Çalisanlarin alin terini korumayi, "Emek kutsaldir" anlayisiyla yollarina devam etmeyi sürdüreceklerini aktaran Bozdag, isçilerin emeklerinin karsiligini hak ettikleri gibi almalari için gayret gösterdiklerini belirtti.

- "Aileyi korumak, aileyi gelistirmek en önemli meselelerimizin basindadir"

Bozdag, 14 Mayis'taki seçimlerde Türkiye'nin kime emanet edilecegine, Türkiye'yi kimin yönetecegine karar verilecegini ifade etti.

"Olan biteni de vicdan terazimizde tartarak, Türkiye'nin yasadigi ve gelecekte yasayacagi tehlike ve tehditleri de imkan ve firsatlari da görüp, gözeterek oylarimizi kullandigimizda Türkiye daha ileri gidecektir." diyen Bozdag, sunlari kaydetti:

"Türkiye'de aileyi korumak, aileyi gelistirmek, ailenin gelecegini güçlü kilmak bugün en önemli meselelerimizin basindadir. Hem uyusturucuyla mücadele etmek, hem terörle mücadele etmek, gençlerimizin uyusturucu baronlarinin, terör baronlarinin agina düsmesini önlemek hem de aileyi her türlü sapkinliga ve sapik akinlara karsi korumak Sanliurfa'yi korumaktir, Türkiye'yi korumaktir, Türk milletini, aziz milletimizi korumaktir. Biz biliyorsunuz basörtüsüyle ilgili gündeme gelen kanun degisikligine karsi dedik ki 'Gelin anayasaya koyalim ama yanina da aileyi de koruyan ve onlari da gelecege daha güçlü tasiyan düzenleme koyalim.' Çünkü aile tehdit altinda oldugu sürece sihhatli hiçbir sey olamaz. Simdi bakin LGBT'yi, pek çok sapkinligi mesrulastirmak, normallestirmek, milletin tutum ve davranislarini bu konuda ayri ayri yönlere çekmek için nice gayretlerin içerisinde olanlar var. Çok net söylüyorum, Türk ailesini, bizim aile yapimizi, milletimizi, devletimizi sapkinliklara karsi korumak elbette devleti yönetenlerin görevidir."

Bozdag, milletin gelecegini tehdit eden seyleri hak ve hürriyet kapsaminda degerlendirmenin de dogru olmadigini ifade etti.

"Kimi öyle der, kimi böyle der. Uyusturucu kullanmayi hak ve hürriyet olarak kimse degerlendirebilir mi? Hirsizlik yapmayi hak ve hürriyet olarak kimse degerlendirebilir mi?" diye soran Bozdag, konusmasini su sözlerle tamamladi:

"Öyleyse sapkinliklari da hak ve hürriyet ekseninde degerlendirmek, hak ve hürriyeti dogru anlamamaktir. Toplumun her bir ferdini, olumsuzluklara karsi, sapkin ve sapik anlayislara karsi korumak devletlerin ve devleti yönetenlerin asli vazifesidir. Türkiye, yeni dönemde bu konulari çok tartisacaktir, simdiden de tartisiyor. Onun için Türkiye'nin gelecegine dair karar verirken, ailemizin, ailelerimizin, gençlerimizin, insanimizin karsi karsiya kaldigi bu tehditleri de gözden irak tutmamak lazim. Aziz milletimiz de gözden irak tutmayacaktir. Bu noktada da durusunu Türkiye'ye ve dünyaya en güçlü sekilde ilan edecektir."