Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank, "Icraat Tezgahi"nda AK Parti'nin hizmetlerini anlattiCem San,Fatih Çapkin

Sanayi ve Teknoloji Bakani Varank, "Icraat Tezgahi"nda AK Parti'nin hizmetlerini anlattiCem San,Fatih Çapkin

BURSA (AA) - Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Bursa'da pazar alaninda kurulan "Icraat Tezgahi"nda vatandaslara, AK Parti'nin 21 yilda yaptigi hizmetleri anlatti.

Bursa'dan AK Parti milletvekili adayi olan Varank, Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesi'ndeki pazar alanina kurulan "Icraat Tezgahi"na geldi. Varank, standin basina geçerek "Gel vatandas, icraata gel" diyerek vatandaslari tezgaha davet etti.

Burada AK Parti'nin 21 yilda yaptigi çalismalari, icraatlari ve hizmetleri vatandaslara anlatan Bakan Varank, onlarla sohbet etti.

Vatandaslarla fotograf çektiren Varank, onlara seker ikraminda bulundu, internet paketi hediye etti.

Varank, burada yaptigi açiklamada, Sanayi ve Teknoloji Bakani ve ayni zamanda Bursa milletvekili adayi olarak bugün pazari ziyarete geldigini belirterek, "Hem hemsehrilerimizle görüsmek, danismak, el sikismak istiyoruz. Türkiye'nin otomobili Toog'u da buraya getirdik. Görmek isteyen vatandaslarimiz görebilirler ama ayni zamanda biz AK Parti olarak neleri yaptik? Bundan sonra neleri yapacagiz? Onlarla ilgili de sizlere bilgi verecegiz. Sizleri sevgiyle, saygiyla selamliyoruz. Bereketli, hayirli ticaretler, alisverisler diliyoruz." dedi.

Bakan Varank'a AK Parti Il Baskani Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osmangazi Ilçe Baskani Ufuk Çömez ve partililer eslik etti.